Abi şu küçükleri de yenememiz nasıl bir durumdur anlamıyorum tokatlamamız lazım net olarak takım son zamanlarda bu ışığı verdi mi hayır ama rakibimizin de durumu ortada 2 tane topçu alınca takım olmadılar Okan hoca bir zahmet alsın şu maçı ya
Hangi TS maçıBize düşündüğümden düşük oran açmışlar Fb maçı da böyleydi de o zaman full kaos üstüne 20 sakat vardı. Trabzon maçı gibi olabilir.
5-1 aldığımız.Hangi TS maçı
bence fener formalılar girebilir içeriyeHerkes görecek kuşların nasıl kardeş takım olduğunu. Yenmek için yırtınacaklar. Tribünlere dikkat edin. Fenerli gibi tezahürat yapacaklar. 1 puan için bile canlarını dişlerine takacaklar.
Adamsın5-1 aldığımız.
12 maçta 8 gol yiyen Başakşehir'e 7 gol atmıştık.Son 4 macta gol yememisler.

Yine oyle olmali. Bizim icin daha da kotu bir istatistik buldum. Son 13 Gs-Bjk derbisinin 12'sinde ev sahibi kazanmis. Sadece bir beraberlik var, o da bizim sahada.12 maçta 8 gol yiyen Başakşehir'e 7 gol atmıştık.![]()
Bu sefer kazanabiliriz beşiktaş'a kaybettiğimiz maçlarda hep yerli hocalara karşı kaybettik. Şenol Güneş, Abdullah Avcı, Sergen Yalçın ilk defa yabancı hocaya karşı çıkıyoruz.Yine oyle olmali. Bizim icin daha da kotu bir istatistik buldum. Son 13 Gs-Bjk derbisinin 12'sinde ev sahibi kazanmis. Sadece bir beraberlik var, o da bizim sahada.
Yabanci TD olmasi bir nebze rahatlatiyor. Sacma sapan bir 11 cikarir muhtemelen.Bu sefer kazanabiliriz beşiktaş'a kaybettiğimiz maçlarda hep yerli hocalara karşı kaybettik. Şenol Güneş, Abdullah Avcı, Sergen Yalçın ilk defa yabancı hocaya karşı çıkıyoruz.
Santos topu bize bile bırakabilir merkezi Amartey - Musrati yapar gibi gözüküyor eğer Trabzonspor maçındaki gibi oynarlarsa 0-3 bitebilir.Yabanci TD olmasi bir nebze rahatlatiyor. Sacma sapan bir 11 cikarir muhtemelen.
Masuaku ve MHY saglam ceza almali.Masuaku mevzusu geçiştirilmemeli. Gördüğüm her haberi retweetliyorum Twitterda. Bu herif ceza almalı.
Umudummmm balbademummm12 maçta 8 gol yiyen Başakşehir'e 7 gol atmıştık.![]()
Nasıl olur? Daha iki sene önce 3-1 kazanmıştık. 4, golü atsak şampiyon oluyorduk.Yine oyle olmali. Bizim icin daha da kotu bir istatistik buldum. Son 13 Gs-Bjk derbisinin 12'sinde ev sahibi kazanmis. Sadece bir beraberlik var, o da bizim sahada.