⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Geçen seneki derbi gollerini gördüm az sonra İcardi'nin nasıl bir fiziği varmış öyle. Zaha ilk 11 başlarsa bu maçı çözer yedek girerse sövdürür.

Sanchez sağ bek oynatacağımıza direk 3'lü oynayalım daha etkili oluruz.

Muslera
Sanchez - Nelsson - Abdülkerim
Barış - Torreira - Demirbay - Köhn
Mertens
Icardi - Kerem​

Dribbling, Offensive Action, Progressive carries kısımlarında şu sövdüğümüz haliyle bile 30 yaşını geçmesine ve oynadığı süreye rağmen diğerlerinden daha iyi. Bjk maçına Zaha ile çıkmak lazım

1709410929696.webp

2-0 mağlubiyet bekliyorum

1 puanı cebe atıp öyle oynayalım haldır huldur saldırmaya gerek yok

Niye oha olsun ki gayet normal kadro dışı bırakılması gereken isimler vardı öyle 30 dakika oynayıp 3 maç topun t'sini oynamayan adam Eyüp'ün süresini yemesin.
Oha cünkü beklemedim, sonucta okan hoca sergio yu istedi ve getirildi

Seferovici de istemisti, transferde hoca nin eli iyi degil malesef

Oha cünkü beklemedim, sonucta okan hoca sergio yu istedi ve getirildi

Seferovici de istemisti, transferde hoca nin eli iyi degil malesef
Sergio daha sene sonunda yollanması gerekiyordu o gün uyarmıştım arıza çıkacak diye ve sonunda çıktı devre arası sözleşmesini dondurup yerine 1 tane orta saha alıp yolumuza bakacaktık.

Bu maç çok şeye gebe mağlup olursak bence şampiyonluk gider futbolcuların zaten modu düşük iyice salarlar yönetimle birlikte hoca gider bir çok oyuncuyla yollar ayrılır yine bir kaos dönemine giriyoruz herkese hayırlı olsun

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç çok şeye gebe mağlup olursak bence şampiyonluk gider futbolcuların zaten modu düşük iyice salarlar yönetimle birlikte hoca gider bir çok oyuncuyla yollar ayrılır yine bir kaos dönemine giriyoruz herkese hayırlı olsun

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mağlup olursak bence diriliş için bir sebep olur. Geriden gelirken daha hırslı oluyoruz yıllardır. Ha kazanırsak rahat şampiyon oluruz akli beyni döner şikecilerin

Negatif pompalayacak arkadaslari mac sonuna kadar konuya almayalim lutfen. Kötu sonuc cikarsa gelir negatif yaparlar, şu an zamani degil!!

Sergio daha sene sonunda yollanması gerekiyordu o gün uyarmıştım arıza çıkacak diye ve sonunda çıktı devre arası sözleşmesini dondurup yerine 1 tane orta saha alıp yolumuza bakacaktık.
Hemfikiriz ama öyle kolay degil rtas, herif manyak maas aliyor, kolay kolay gitmez, baska kulüb de bu paralari alamaz

Acil kurtulmak lazim bu herifden bunu burda ben hep dedim, hic bi zaman begenmedim isinamadim zaten

Geri
Üst Alt