Ferhat Ayyıldız
Kırmızı Üye
- 16 Şubat 2021
- 1.537
- 1.253
- 603
Geçen seneki derbi gollerini gördüm az sonra İcardi'nin nasıl bir fiziği varmış öyle. Zaha ilk 11 başlarsa bu maçı çözer yedek girerse sövdürür.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan-Torreira olmaz miDiri herif en azından. Bize koşan adam lazım orta sahada. Mücadele lazim
Mümkün değil Kaan zaten acı çekerek oynuyor.Kaan-Torreira olmaz mi
Kaan sağlamsa o oynasın zatende. Yine gidip Demirbay torreira mertens yaparsa çok birşey beklemiyorum. Hele sağ bekte Kaan oynarsa izlemeyecem skora bakacamKaan-Torreira olmaz mi
Yok yav. Baris surekli aglama modunda. Bugrahan erkek gibi konustu!Kendisi @Barış Savaş mahlasıyla forumumuzda zaten
Oha cünkü beklemedim, sonucta okan hoca sergio yu istedi ve getirildiNiye oha olsun ki gayet normal kadro dışı bırakılması gereken isimler vardı öyle 30 dakika oynayıp 3 maç topun t'sini oynamayan adam Eyüp'ün süresini yemesin.
Sergio daha sene sonunda yollanması gerekiyordu o gün uyarmıştım arıza çıkacak diye ve sonunda çıktı devre arası sözleşmesini dondurup yerine 1 tane orta saha alıp yolumuza bakacaktık.Oha cünkü beklemedim, sonucta okan hoca sergio yu istedi ve getirildi
Seferovici de istemisti, transferde hoca nin eli iyi degil malesef
Mağlup olursak bence diriliş için bir sebep olur. Geriden gelirken daha hırslı oluyoruz yıllardır. Ha kazanırsak rahat şampiyon oluruz akli beyni döner şikecilerinBu maç çok şeye gebe mağlup olursak bence şampiyonluk gider futbolcuların zaten modu düşük iyice salarlar yönetimle birlikte hoca gider bir çok oyuncuyla yollar ayrılır yine bir kaos dönemine giriyoruz herkese hayırlı olsun
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hemfikiriz ama öyle kolay degil rtas, herif manyak maas aliyor, kolay kolay gitmez, baska kulüb de bu paralari alamazSergio daha sene sonunda yollanması gerekiyordu o gün uyarmıştım arıza çıkacak diye ve sonunda çıktı devre arası sözleşmesini dondurup yerine 1 tane orta saha alıp yolumuza bakacaktık.