⚽ SL 23/24 H:28 | Beşiktaş 0-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

milli ara nezaman bilmiyorum ama bize çok iyi gelecek cünkü 3kulvar mahvetmiş çogu oyuncuyu

barış sağ beke kaan orta sahaya (ondan iyi pas atan topçumuz yok)

demirbay çıksın gitsin

Golü erken bulmak oyun anlaminda avantaj degil beyler bunu ilk olarak anlamak lazim

Cünkü rakip evinde oynamasina ve geri düsmesine ragmen kapan cik taktigi ile oynuyorlar hic bir sekilde önde baski’ya gelmiyorlar

Ciktiklari an da bosluklar verdiler ama final paslarini yapamadik

Bu yüzden takim da topa sahip olalim ama rölanti de oynayalim havasi olustu

Devre arasi tam zamaninda yetisti

Baris’i daha fazla kosular ile kullanmaliyiz

Seyirciyi devreye sokacak oyunu oynatmamak lazım şunlara.

ilk açılmalarında hızlı adamlar Kerem olur BAY olur Köhn olur belki Mertens 2 yi yazmamız lazım 45-60 arası

Lan en son Zaha yüzünden laf söylüyordun bana hırb.

Geldiğimiz noktayı görüyorsun

Futbol öğretecekmiş

Zaha başlığına git ağla
Zaha Kerem kadar istatistik yapmış boşversene. Adam kamp bile yapmadı. Kendi standartin değil o başka

Asıl o teteye laf et

Top bizde iken ortada ve bekler çok ileri gidiyor stoperler den top alayım diyen yok eee adamlar ne yapsın uzun oynuyorlar

Ben de sıkıntı yoktu. Maç başlamadan önce sayfa yüklenmiyordu. Onu da sekmeyi kapatıp tekrar açınca düzeldi.
Derbilerde boyle oluyor bazen. Fb derbisinde hic izletmediler sovmustum mail atip. Bu macta da goruntu netligi bozuluyo surekli. Dekoder alicam seneye . Derbilerden soguttular bu sene . Normal maclarda gayet iyi ama.
mactan yarım saat önce acıcan
Teşekkürler yanıtlar için :love: İkinci yarı için şimdiden açık beklesin o halde, donmuyor şimdilik umarım maç başlayınca da stabil devam eder

barış sağ beke kaan orta sahaya (ondan iyi pas atan topçumuz yok)

demirbay çıksın gitsin
o sırada sağ açık pozisyonu

bunemk.gif

Geri
Üst Alt