Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.994
- 39.353
- 3.993
milli ara nezaman bilmiyorum ama bize çok iyi gelecek cünkü 3kulvar mahvetmiş çogu oyuncuyu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Angelino da ayni boktu anlamadim avrupada boylemi bek oynaniyor yoksa bizmi futbolu bilmiyoruz cozemedimKöhn neden cok iceriye kayiyor stoperlerin yanina? Bundan dolayi rashica gavati cok bosluklar buldu
demirbay iyi oynuyorKerem Demirbay çıkıp yerine Berkan veya Eyüp girmeli.
Dakika 65-70 civarı Mertens - Tete değişikliği.
Gerisi artık Okan hoca'ya kalmış.
Zaha Kerem kadar istatistik yapmış boşversene. Adam kamp bile yapmadı. Kendi standartin değil o başkaLan en son Zaha yüzünden laf söylüyordun bana hırb.
Geldiğimiz noktayı görüyorsun
Futbol öğretecekmiş
Zaha başlığına git ağla
Ben de sıkıntı yoktu. Maç başlamadan önce sayfa yüklenmiyordu. Onu da sekmeyi kapatıp tekrar açınca düzeldi.
Derbilerde boyle oluyor bazen. Fb derbisinde hic izletmediler sovmustum mail atip. Bu macta da goruntu netligi bozuluyo surekli. Dekoder alicam seneye . Derbilerden soguttular bu sene . Normal maclarda gayet iyi ama.
Teşekkürler yanıtlar içinmactan yarım saat önce acıcan
o sırada sağ açık pozisyonubarış sağ beke kaan orta sahaya (ondan iyi pas atan topçumuz yok)
demirbay çıksın gitsin
Bence Demirbay 10 a geçsin mertens ciksinKerem Demirbay çıkıp yerine Berkan veya Eyüp girmeli.
Dakika 65-70 civarı Mertens - Tete değişikliği.
Gerisi artık Okan hoca'ya kalmış.