Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.923
- 13.024
- 2.343
Arabaların vızır vızır 70 tur atmasını izleyeceğime Fener maçını izlerim daha iyibu şikeli maç yerine f1 izleyecek adam gibi adamlar fav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arabaların vızır vızır 70 tur atmasını izleyeceğime Fener maçını izlerim daha iyibu şikeli maç yerine f1 izleyecek adam gibi adamlar fav
ayı volkan ve penaltı izlemekten iyidirArabaların vızır vızır 70 tur atmasını izleyeceğime Fener maçını izlerim daha iyi
Aksine kafalarının en rahat cikacaklari2 maç kasimpasa ve Rize bu en az 10 yıldır böyle bu ligte ama ilginç şekilde ikiside bu sene yatmadi bu ikisi pisliklerle yatan takımlar malum,hatay ve sivasi o kategoriye koymam çünkü hatayi izledim volkan gerçekten berbat hoca fakat ciddi küme riskleri var yani keyifleri bilir yatarlarsa win win olur küme duserlerFb'nin sonunda kafası rahat çıkacağı bir maç. Hakem faktörüne dahi gerek olmadan yürüyerek kazanabilecekleri, maç sonu güle oynaya kol kola pozların verileceği bir müsabaka.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin hisler patatesGarip bir his var içimde.
Rize maçı ilk yarı ile 2.yarı arasında gece-gündüz fark vardı. Maçın 2.yarısında Rize'ye birşeyler oldu, yarı sahayı geçmeden kalecinin ve stoperin ayan beyan satışı ile 3 tane yiyip oldu bittiye getirdiler. O yüzden satmadılar diyemem. Ama kasımpaşa beni de şaşırttı açıkçası. Volkan'dan da beklentim yok doğrusu, fb için herkesi harcar, Hatay düşmüş düşmemiş gram umursayacağını sanmam.Aksine kafalarının en rahat cikacaklari2 maç kasimpasa ve Rize bu en az 10 yıldır böyle bu ligte ama ilginç şekilde ikiside bu sene yatmadi bu ikisi pisliklerle yatan takımlar malum,hatay ve sivasi o kategoriye koymam çünkü hatayi izledim volkan gerçekten berbat hoca fakat ciddi küme riskleri var yani keyifleri bilir yatarlarsa win win olur küme duserler
Katılıyorum lakin bunu fener içinmi yapar yoksa kendi rezilligindenmi bilmiyorum son 2 maçlarını izledim hatayin ciddi kötü hoca, iyi ve skor yapan oyuncularini yedek bırakıyor ve saçma sapan kadrolar çıkarıyor 2 tane iyi forveti varken halili oynatıyor misalRize maçı ilk yarı ile 2.yarı arasında gece-gündüz fark vardı. Maçın 2.yarısında Rize'ye birşeyler oldu, yarı sahayı geçmeden kalecinin ve stoperin ayan beyan satışı ile 3 tane yiyip oldu bittiye getirdiler. O yüzden satmadılar diyemem. Ama kasımpaşa beni de şaşırttı açıkçası. Volkan'dan da beklentim yok doğrusu, fb için herkesi harcar, Hatay düşmüş düşmemiş gram umursayacağını sanmam.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yurtdışı diyelimİllegalde bile 1.38 oranı var :red:
Halil'in patlama maçı olacak