SL 23/24 H:28 | Hatayspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 2 Mart

Union Saint-Gilloise maçını izliyorum. hızlı hucuma çıkıyorlar kanatları çok iyi ama genel olarak kötüler. savunmada açık veriyorlar baya. iyi haber ise duran topları çok iyi kullanıyorlar. iki tane attılar ilk30dkda biri iptal oldu garip bir şekilde foul verdi hakem @Uğur İz
Ben geçen izledim standart Liege mi neydi gayet iyiydiler

İsmail'in Pendik maçında olmayacak olması güzel oldu orta sahada savaşan defansif tek adam Pendik hataya benzemez o kova kalecisini durdurursa puan alabilir

Paf takımları ile yapılan hazırlık maçları bein mi veriyor?

Vaay be. Antrenman tadında maç oldu. Iyiki izlemedim. Bak şimdi taraftar ile şov yaparlar beraber yürüdük biz bu yollarda falan hahah

hatayın düşmesini isterim ama hatayda volkanda gercekten kötüler gecen hafta konya macını izleseniz gülerdiniz hataya

Yatışlara devam. Fb cacık oynamadı.

Biz bu hataya 1 puan verdik :)

SM-G998B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu arada bonus kafa recep burak bence kötü degildi fena oynamadı

ben de 2. gola kadar izledim onluk bişi yoktu 13 nolu sol bek baya kötüydü salt
ayı salmış takımı belli ki
bizim maçtan sonra topçuları hocamız da hocamız diye beyanat veriodu nasıl bilendiyse bizim maça

ligi,hakemlerden bagımsız fizik olarak ayakta kalan takım alacak çok net

fenerin oyuncuların ayaklar gitmiyor dikkat edin okadar cok yan pas yapıyorlar

ben de 2. gola kadar izledim onluk bişi yoktu 13 nolu sol bek baya kötüydü salt
ayı salmış takımı belli ki
bizim maçtan sonra topçuları hocamız da hocamız diye beyanat veriodu nasıl bilendiyse bizim maça
bize bilenebilir o maçı da biz kendimiz verdik lakin hatay ve volkan cidden kötüler daha önc 2-3 maclarını izledim
çok kolay pozisyon veriyorlar

Tek üzüldüğüm nokta var fener fizikten şu durumdayken sırf ali istiyor diye son hafta oynuyoruz

Geri
Üst Alt