SL 23/24 H:29 | Fenerbahçe 4-1 Pendikspor | MS | 10 Mart

Oyle bir durumda sporun icinde kanlı bir olay döner. Çok net zaten bence bunların istegi de bu bu arada. Bir kan dökülmesi baska turlu bu kadar kasınmaz

Amaçları o bence, bizim sahamizda kupa kaldırılıp taraftarı sahaya dökmek, ve bize ağır cezalar aldırmak. Başımızda da maalesef buna çanak tutan bir yönetim var.

Mesela İsmail bir pot kırdı, dedi ki yabancı hakem yönetsin kupa maçını

Okan hoca çıkıp ne dedi, biz Türk hakemlerine guvenmeliyiz gibi bence zırva laflar etti. Okan hoca da tecrübesiz, şu anlarda Terim'in olmasını isterdim çünkü camiayi ayakta tutan bir insan olurdu, Okan hoca maalesef öyle bir karakter değil

Amaçları o bence, bizim sahamizda kupa kaldırılıp taraftarı sahaya dökmek, ve bize ağır cezalar aldırmak. Başımızda da maalesef buna çanak tutan bir yönetim var.
Finallerde bunlara hiç bir bok vermeyiz baskan. Gene ağlarlar dönerler evlerine

Bu saatten sonra Bu kadar orospu çocuğuna karşı hala bizim takımı hocayı oyuncuları filan eleştiren olursa maldır.. daha ne yapacağız lan alayını üst üste koyarak gidiyoruz kim ne diyebilir şu takıma allah aşkına…

Biz işimize bakacağız vura vura ilerleyeceğiz bunların takılmaları ekstra olur.

IMG_1485.webp

Ali Koçun askeri bile böyle diyorsa

Ankaranin başkan hakemi talimat üzerine dövmüş olabilir mi acaba işler ileride çığırından çıkmasın diye. Bir nevi sünger görevi görüldü alakasız bir maçtaki hakem saldırısıyla.

Yalı,herşeyi çok iyi kurgulamış özellikle gecen seneki gibi anadolu takımlarına karşı puan kaybı istemiyor o yüzden en ufak hata yapmıyor

hakemleri aleni kullanıyor bunu bizimkilerde biliyor

Ulan diyorum acaba koça bilerek karışmıyorlar herşeyi açık açık yapmasına çalışıyorlar sene sonu çok fena kısaca alacaklar diyorum ama nerde

Mesela İsmail bir pot kırdı, dedi ki yabancı hakem yönetsin kupa maçını

Okan hoca çıkıp ne dedi, biz Türk hakemlerine guvenmeliyiz gibi bence zırva laflar etti. Okan hoca da tecrübesiz, şu anlarda Terim'in olmasını isterdim çünkü camiayi ayakta tutan bir insan olurdu, Okan hoca maalesef öyle bir karakter değil

umut provakasyonu bırak artık

terim olsun istiyormus

terim olsa ceza almaktan başımızda durabilirmiydi

yönetıme sallamayı bırak fb şampiyon falan olamayacak

Trabzon sende bu sene gereğini yapıp yılların haksızlıklarını ve hıncını alıp bunları şampiyonluktan etmezsen adam falan degilsin. Net bu kadar söylüyorum

Ulan diyorum acaba koça bilerek karışmıyorlar herşeyi açık açık yapmasına çalışıyorlar sene sonu çok fena kısaca alacaklar diyorum ama nerde

Hayal olur renktaş
Keşke dediğin gibi adam gibi bir savcı olsa bu yaptıklarıyla organize örgüt kurmaktan ters kelepçeyle alınması lazım normalde ama nerde

Geri
Üst Alt