SL 23/24 H:29 | Fenerbahçe 4-1 Pendikspor | MS | 10 Mart

Ligde lideriz evet. Ama keşke bizim yönetim çıksa ve ligden çekiliyoruz diyebilse. İşte gerçek tepki budur. O zaman yer yerinden oynardı.

Ama bunun olmayacağını da biliyoruz. Bu leş düzende oynamak inanılmaz anlamsız gelmeye başladı.

Ben de tam tersini soyluyorum bu sene daha onceki sampiyonluklarimizdan en az 10 kat degerli bi sampiyonluk yasayacaz. Sen ben hirslaniyoruz da oyuncular hirslanmiyor mu saniyosun? Bjkyi yenince butun oyuncularimiz ne dedi mac sonunda? Herkese karsi mucadele ediyoruz dedi. Herkes farkinda olanlarin. Bu seneki sampiyonlugumuz sikecilerin salya sumuk aylarca aglamasina sebep olacak

Oyuncular ile alakası yok, devlet ile nasıl mücadele edeceksin ? Anlat ben de bileyim. Bu sene net bir şekilde sistem Fenerbahçe şampiyonlugu istiyor, bunun garantisini de vermişlerdir

Normalde bu sene şampiyon olacağımıza dair hiç umudum yoktu. Ama bu operasyon çocukları böyle hak yemeye devam ettikçe biz ŞAMPİYON olacağız... Bu kaçıncı maç içerde hakemle hak yiyerek aldıkları. Alamadıklarında da hakeme rmen kazanamdılar. Bizim maç Kasımpaşa maçı Trabzon maçı Pendik maçı, Alanya maçı, Karagümrük maçı say say bitmez. Yazıklar olsun. Ama Allahın adaleti çok büyük hep beraber göreceğiz inşallah...

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi niye şaşırıyorsunuz ki? Her hafta yapıyorlar bunu. Haftaya Trabzonspor'a karşı da ilk fırsatta penaltıyı verecekler, arayacaklar.

Bize uzatma 2.5 dk verildi be sırf bunun için ortalığı ayağa kaldırırdım. Sevgili Yönetim sonra aglarsan umrumda olmaz

Mert hakan hakemi tehdit ederken altına sıçıyor korkak köpek. Başakşehir kupa maçında bizi doğrarken pek bi cesurdun...

Yönetimden yine şu sertlikte bir tepki bekliyorum. Tek yaptıkları bu zaten.

Bir halt diyemiyorsanız en azından fb ve bizim maçları yabancı hakemler yönetsin diyin. Bu ne lan mhy'mi Galatasaray'a racon kesecek hakemleri baskı altına alacak.

Mert Hakan yandaş hakemin yanına gidip tehdit etti, dikkatli ol seni burdan cikartmayiz dedi, hakem o dakikaya kadar fener lehine ne karar varsa verirken sonrasında olmayan pozisyonları verip kırmızı kartlar çıkardı. Helal olsun o senin tavşan yuregine hakem

Ne hakemi renkdaş. Buna hakem diyenin ben aklından şüphe ederim. Bu o maça idare etmeye gönderilmiş bir federasyon üyesi.

Herkes okudu agzını. Azcık yüreği olan adam orda kırmızı kartı cıkarırdı zaten. Eskiden tek tük de olsa yürekli hakemler vardı. Şimdikiler ne şiş yansın ne kebap derdinde olan zavallı adamlar

İçerdeki alanya ts gümrük maçı bizim maç hepsinde skandal hatalar oldu normal bir sezon olsa en az 10 puan öndeydik topunun allah belasını versin

Ligde lideriz evet. Ama keşke bizim yönetim çıksa ve ligden çekiliyoruz diyebilse. İşte gerçek tepki budur. O zaman yer yerinden oynardı.

Ama bunun olmayacağını da biliyoruz. Bu leş düzende oynamak inanılmaz anlamsız gelmeye başladı.
Ligden çekiliyoruz desek tamam hadi güle güle derler...

Geri
Üst Alt