SL 23/24 H:29 | Fenerbahçe 4-1 Pendikspor | MS | 10 Mart

Sanırsın elemeli tek mac kupa macıda uzatmaları falan devreyi sokup 115 dk mac oynattı herif inanılmaz yav.

Karşı çıkan bi yönetim yok, istediğiniz gibi at koşturun bakalım... 2011 en temiz sezonlardan kaldı şu son 2 yıldan sonra

2-1 e razıydım Allah belanı versin haysiyetsiz itler.Masa başı anlaşılmış bu sene için .Pyunu bozan Okan hoca ve karakterli oyuncular oldu

Averaj önemli değil reis, bizi bu sene şampiyon yapmazlar, bu lafı ilk defa bu sene için kullanıyorum.
Tek kulvara düşmüş bir GS, Fb'nin Konferans'ta çeyreği garantiyken son düzlükte şampiyonluğu vermez diye düşünüyorum. Fikstürde de Alanya ve Ads dışında zorlu bir şey kalmadı pek.

Verdigi sari kart sari kart degil

Surekli faul uydurdu

En son uydurdugu foulde dedim ki bunu ne yapar eder penaltiya cevirirler

Ve tabiki cevirdi, hem de varda bile izlemeden

Bir kere de yanilayim be..

Yaniltmiyorlar..

Cunku hersey ortada..

Bu Turkiyenin hali hic iyi degil

Bu maclari izleyen herhangi birinin bile ulkesindeki adalete karsi umutsuzluga dusmesi normal

valla beyler rams parktaki fener macindan korkmaya basladim!
ceza sahasi disindaki yalandan foule bile penalti veriyorlarsa, yemin ederim bunlar bizi kiskirtir dellendirir bizim topculara kirmizi yagdirirlar!!!!
acil trabzon bu sikecilerden puan almak zorunda!!!!

Hiç sinirlerinizi bozmaya gerek yok. Şampiyonluk maçını öyle ya da böyle bizim maça bırakacakları çok önceden belliydi zaten.
Mesele bizim o maça ne kadar hırslı çıkacağımızla alakalı. Bi rdaha insan içine çıkamayacak hale getirmek lazım bu o. çocuklarını.

Var direkt kendi çekti fişi
Ofsayt var yok, içerde dışarda Var direkt karar veriyor galiba
Baktılar atamıyorlar, vakit de azaldı, çektiler fişi
Halbuki faul bile yok, hatta ndiayeye faul yapıldı orda
Ndiaye net şekilde topa vuruyor, adam onun ayağına vuruyor

Haftalardır diyorum
Topu alamayacaklarını, kaybedeceklerini anladıkları anda rakiple temasa giriyorlar ve hakemler de hemen faul, penaltı, kart veriyor
Fener top yapamıyorsa hemen fauller uydurulup maçın içinde tutuluyor
Rakip tehlikeliyse ona yapılan fauller de verilmiyor
Gerektiğinde de Var devreye girip fişi çekiyor
Düzen bu şekilde

Spiker de olala diyor
Maç bitmiş, diyor ki “ilk yarısı çok stresli bir maçtı”
fener için stresli olunca spiker için de öyle olmuş oluyor
İnşallah bizim maçta biz golleri attıkça içinden ağlaya ağlaya böğürteceğiz seni de gol diye
O zaman da de olalalala diye

Tek kulvara düşmüş bir GS, Fb'nin Konferans'ta çeyreği garantiyken son düzlükte şampiyonluğu vermez diye düşünüyorum. Fikstürde de Alanya ve Ads dışında zorlu bir şey kalmadı pek.

Bahsettiğim şey maç skor falan değil, bizi bu sene şampiyon yapmayacaklar. Sahaya kalsa tabi ki şampiyon oluruz ama diyelim ki son maça kaldı, sen inanıyor musun o maçı bize yedireceklerine ? Ben inanmıyorum, bazı şeyleri engellemek zor.

Geri
Üst Alt