SL 23/24 H:29 | Fenerbahçe 4-1 Pendikspor | MS | 10 Mart

Mert Hakan yandaş hakemin yanına gidip tehdit etti, dikkatli ol seni burdan cikartmayiz dedi, hakem o dakikaya kadar fener lehine ne karar varsa verirken sonrasında olmayan pozisyonları verip kırmızı kartlar çıkardı. Helal olsun o senin tavşan yuregine hakem

Erkan engin denilen annesiz bunlarin macini halen nasil yonetebiliyor.Eyy yonetim uyuma.Bu hirsizlara ne gerekiyorsa yap.Yeter artik.

Puan kayıplarını kadıköyde yapınca her yol mubah deyip hakemleri etki altına alıyorlar nasıl olsa bi yaptırım da yok biliyorlar hakem korkacak kırmızı veremeyecek istediklerini yapıyorlar böyle devam etsinler top oynadıkları yok pendigi bile hakem yardımıyla yendiler böyle pislik yapıp sonra da şampiyon olamıyorlar Allah'ın adaleti inş bu sezon da tecelli edecek

Pendikli futbolcu olsam ceza sahasında çok önemli pozisyon değilse FB oyunculara en fazla 1 metre yaklaşırım bırak atabliyorlarsa atsınlar. Yeter yahu uyduruk penaltılarla götürdüler bütün sezonu. Bunu göremiyorlar mı yahu

Bahsettiğim şey maç skor falan değil, bizi bu sene şampiyon yapmayacaklar. Sahaya kalsa tabi ki şampiyon oluruz ama diyelim ki son maça kaldı, sen inanıyor musun o maçı bize yedireceklerine ? Ben inanmıyorum, bazı şeyleri engellemek zor.
Bence son maça kalmayacak.

Averaj önemli değil reis, bizi bu sene şampiyon yapmazlar, bu lafı ilk defa bu sene için kullanıyorum.
Ben de tam tersini soyluyorum bu sene daha onceki sampiyonluklarimizdan en az 10 kat degerli bi sampiyonluk yasayacaz. Sen ben hirslaniyoruz da oyuncular hirslanmiyor mu saniyosun? Bjkyi yenince butun oyuncularimiz ne dedi mac sonunda? Herkese karsi mucadele ediyoruz dedi. Herkes farkinda olanlarin. Bu seneki sampiyonlugumuz sikecilerin salya sumuk aylarca aglamasina sebep olacak

VAR'daki Erkan Engin'in temas anı olmayan kareyi hakeme "temas anı" diye göstermesi, yani sahte kanıt uydurması ile ilgili ortalığı yangın yerine çevirmezsen tüm hakemler böyle olur.

Bakın o VAR kayıtları açıklandığı anda o hakem hakkında Türk futbol tarihinin en ağır açıklaması yapılmalıydı, o hakem bir daha amatör kümede gözlemci bile yapılırsa milyonlarca GS taraftarını TFF binası önüne davet edeceğimizi ve o hakem her türlü görevden sonsuza kadar azledilene kadar TFF önünde milyonların nöbete devam ettirileceğini falan açıklamalıydık. Sonra da ertesi gün tüm yönetim eksiksiz savcılığa giderek "kasıtlı şekilde sahte kanıt uydurma" suçu duyurusunda bulunmalıydık. O hakemin şüphelinin cebine/evine/arabasına sahte kanıt yerleştiren polisten farkı yoktu... Sessiz kaldık maalesef...

Adamlara galibiyet hediye edildiği yetmedi averaj bile kastırdılar... 6 attığımız hafta sadece 1 averaj kapatabilmiş olduk... Bu işin sonu bizim sahadaki maça 2 takımı eşit puanda çıkarıp, o maçı da bir şekilde berabere bitirip FB'yi averajla şampiyon yapmaya doğru gidiyor.

Tekrar ediyorum; bu herhangi bir hakem hatası değildir. Bir hakem ceza sahası içerisinde balıklama atlayan adama penaltı verse bile yönetimden böyle bir şey talep etmezdim bu arada. Bu çok uç bir durum. Adam temas anı diye yalan görüntü gösterdi hakeme ya...

Çok emek veriyoruz
Çift hane olabilecek fark, hala kafa kafaya
Fener'e özel bir kupa mi yapalım
Ne yapalim

penaltı bizim mertense yapılana benziyor ama içeridemi dışarıdamı anlamadan verdi

Geri
Üst Alt