Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.922
- 23.447
- 1.698
Mubarek kadir gecesi sike yaparlar. Ramazan öncesi son gün şike yaparlar. Bunlar arsız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence son maça kalmayacak.Bahsettiğim şey maç skor falan değil, bizi bu sene şampiyon yapmayacaklar. Sahaya kalsa tabi ki şampiyon oluruz ama diyelim ki son maça kaldı, sen inanıyor musun o maçı bize yedireceklerine ? Ben inanmıyorum, bazı şeyleri engellemek zor.
Ben de tam tersini soyluyorum bu sene daha onceki sampiyonluklarimizdan en az 10 kat degerli bi sampiyonluk yasayacaz. Sen ben hirslaniyoruz da oyuncular hirslanmiyor mu saniyosun? Bjkyi yenince butun oyuncularimiz ne dedi mac sonunda? Herkese karsi mucadele ediyoruz dedi. Herkes farkinda olanlarin. Bu seneki sampiyonlugumuz sikecilerin salya sumuk aylarca aglamasina sebep olacakAveraj önemli değil reis, bizi bu sene şampiyon yapmazlar, bu lafı ilk defa bu sene için kullanıyorum.
VAR'daki Erkan Engin'in temas anı olmayan kareyi hakeme "temas anı" diye göstermesi, yani sahte kanıt uydurması ile ilgili ortalığı yangın yerine çevirmezsen tüm hakemler böyle olur.
Bakın o VAR kayıtları açıklandığı anda o hakem hakkında Türk futbol tarihinin en ağır açıklaması yapılmalıydı, o hakem bir daha amatör kümede gözlemci bile yapılırsa milyonlarca GS taraftarını TFF binası önüne davet edeceğimizi ve o hakem her türlü görevden sonsuza kadar azledilene kadar TFF önünde milyonların nöbete devam ettirileceğini falan açıklamalıydık. Sonra da ertesi gün tüm yönetim eksiksiz savcılığa giderek "kasıtlı şekilde sahte kanıt uydurma" suçu duyurusunda bulunmalıydık. O hakemin şüphelinin cebine/evine/arabasına sahte kanıt yerleştiren polisten farkı yoktu... Sessiz kaldık maalesef...
Adamlara galibiyet hediye edildiği yetmedi averaj bile kastırdılar... 6 attığımız hafta sadece 1 averaj kapatabilmiş olduk... Bu işin sonu bizim sahadaki maça 2 takımı eşit puanda çıkarıp, o maçı da bir şekilde berabere bitirip FB'yi averajla şampiyon yapmaya doğru gidiyor.
Abi ben tekrarını izledim pozisyon çizginin üzerinde Yani net penaltı Doğru konuşmak lazımpenaltı bizim mertense yapılana benziyor ama içeridemi dışarıdamı anlamadan verdi