SL 23/24 H:29 | Fenerbahçe 4-1 Pendikspor | MS | 10 Mart

oyun olarak küme takımlarına bile hakem olmadan üstünlük kuramıyorlar,buna sevınen aptal yarın öbür gün aglamasın

Spiker Ali Okancı'yı bizim maçlara verdirmesin yönetim. Olala ne arkadaş? Oldu olacak üçlü çektir golden sonra.

Bizim maça verirseler. her golde ağlayabilir.

maçları bu şekilde hakemlerle almak istemelerinin temel nedeni bizi takım olarak saha dışına cıkarmak modumuzu düşürmek bunlar bizi şampiyon yapmaz dedirtmek bu cok net

Spiker Ali Okancı'yı bizim maçlara verdirmesin yönetim. Olala ne arkadaş? Oldu olacak üçlü çektir golden sonra.

Bizim maça verirseler. her golde ağlayabilir.

Bizim yönetim bu herifin kim olduğunu bilmez bile. Maç takip ettiklerini zannetmiyorum. Yoksa sabır taşı olsa çatlar bu kadar hak yenirken

Her şeyi geçtim verilen verilmeyen faulleri kartlari vs, bir hakem yüzüne yüzüne edilen tehditi nasıl sindirebilir, nasıl başını yastığa koyabilir, nasıl uykuya dalabilir ?

Kötüsünüz, kul hakkı yiyorsunuz bile isteye, bu yüzden burnunuz boktan çıkmadı ve çıkmayacak. Allah büyük, ilahi adalet elbet yine tecelli edecek ve yine yenileceksiniz.

Sadece ligde son 3 maçtan ikisini hakemle kazandılar. Biri zaten hataydı. Son 3 haftada fark en az 6 olacaktı ve lig kopacaktı ama izin vermediler. Allah belanızı versin

maçları bu şekilde hakemlerle almak istemelerinin temel nedeni bizi takım olarak saha dışına cıkarmak modumuzu düşürmek bunlar bizi şampiyon yapmaz dedirtmek bu cok net
Yav öyle iş mi olur allah aşkına.
Mod düşürmek falan değil alanen şike yapmak bu.
Koca türkiye cumhuriyetinin en büyük spor organizasyonunda alanen şike yapılıyor arkadaş.

Pendik kulübü bizim maçta olmayan penaltıları için 2 sayfa açıklama yayınlamıştı şimdi ses yok Kasımpaşa'sı Gümrük'ü bunların başkanları kaybettik diye rahatlamıştır.

Yav öyle iş mi olur allah aşkına.
Mod düşürmek falan değil alanen şike yapmak bu.
Koca türkiye cumhuriyetinin en büyük spor organizasyonunda alanen şike yapılıyor arkadaş.
Şike dersek o zaman işin ucu farklı yerlere gider çünkü hersey aleni yapılıyor ve bunu bizim yoneticilerde biliyor ama susuyorlar yani bizimkilerde zan altında eger öyleyse

Yine Pendiklinin ayağının İrfan'ın ayağına TAM OLARAK hangi anda temas ettiğinin net kanıtı var mı? İrfan topa geriye doğru dokunmak istediği için ayağı zaten o yönde hareket halinde. Ben pozisyonun iki açısına bakıyorum; ikisinde de her kare o kadar flu ki ayağa ilk tam hangi noktada temas ediyor emin olamıyorum. Özellikle tam çizgiden izlenen açı o kadar uzaktan ki rakibin ayağı tam ne zaman İrfan'ın ayağına değiyor bilmek imkansız. Temasın gerçekleştiğine EMİN OLABİLDİĞİM İLK KAREDE İrfan'ın ayağı ceza sahası dışına çıkmış durumda...

Yani aynı yönde ilerleyen iki ayak düşünün. Biri İrfan'ın ayağı önde, diğeri Pendiklinin ayağı arkada... İrfan topa daha yumuşak vurmak için o hareketi yaptığı için ayağı daha yavaş. Yani öndeki ayak yavaş, arkadaki ayak hızlı... Arkadaki hızlı ayak bir noktada öndeki yavaş ayağa temas ediyor doğru ama o temas noktasını belirleyen ve ceza sahası içerisinde olduğunu ispatlayan NET VE TARTIŞMASIZ KARE var mı ben göremedim.

Pendik kulübü bizim maçta olmayan penaltıları için 2 sayfa açıklama yayınlamıştı şimdi ses yok Kasımpaşa'sı Gümrük'ü bunların başkanları kaybettik diye rahatlamıştır.
bize yanlış taç verseler 16 terör örgütüyle ilgili imada bulunurlar, hakem maçı hükmen ifbye hediye ediyor sarı karttan falan bahsediyolar

Şike dersek o zaman işin ucu farklı yerlere gider çünkü hersey aleni yapılıyor ve bunu bizim yoneticilerde biliyor ama susuyorlar yani bizimkilerde zan altında eger öyleyse
Girerlerse de girsinler.
Görüyorlar ve buna göz yumuluyorsa adı farklı olmuyor ki.
Hakem eliyle bile isteye bir takıma ısrarla pozisyon üretmeye çalışmak, ısrarla olmayan pozisyonlara tam da kırılma saniyesinde penaltı vererek 10 maçı kazandırmanın başka bir sözlük anlamı yok.
Şike dediğin şey sadece rakiple yapılan şey değildir.
Bu işte birilerinin haberinin olması kategoriyi değiştirmez isterse Yaradan Allahın haberi ve izniyle yapılsın bunun anlamı tek.

2 gün önce kaleciye kırmızı+10 saniye sonra rakibin diğer oyuncusuna 1 kırmızı daha toplam 2 kırmızılık pozisyon oldu üstüne icardi sarı gördü ne anlatıyorsunuz siz. Alenen her hafta doğranıyoruz.

Haftaya saat 18.00 de galip geldiğimiz an bunların bacakları titremeye başlar zira trabzon kadikoye benzemez adamı gömerler oraya pendiği bile nasıl yendiler gördük ts kendini yakmazsa oradan galip çıkmaları çok zor

Geri
Üst Alt