Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.037
- 18.737
- 1.303
Bazi arkadaslar hala olayin girgirinda..
Bu konu siradan bir olay degil
UEFA ve FIFA tarafindan sorusturma acilmasi gerektigini dusunuyorum
Turkiyedekiler bisey yapamaz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rezan gibi bir adamın yönetimde olmaması da ayrı saçmalık.
Kankisinin sözünden çıkmamış demek.Yalı çocuğu istemediği için burak elmas gönderdi bu adamı.
Yali cocugu staddan cikamazsizlere bir soru aynı hakem pisliklerini hatta daha fazlasını bizim sahada yaptırırsa bu yalı denen adam ?
ne olur
istedigi sonucu aldıktan sonra zaten cıkmaz istemez benceYali cocugu staddan cikamaz
yo yo yo kine falan hiç gerek yok.+4 averaj aldığımız hafta zar zor iteleyerek kazanmalarını geçtim hakem kollamasıyla +3 averaj yaptılar.
Herkes kinini öfkesini nefretini diri tutsun soğutmasın 37. hafta taraftar ve takım bütünleşip bunları kanırta kanırta...
Şampiyon çıksakta fark etmez yine tüm öfkemizle o gün sahada olmalıyız. Benim için bu şerefsizlere 8-0 yaparsak anca soğur.yo yo yo kine falan hiç gerek yok.
o maça şampiyon çıkacağız bu 1.
o maçta maçın başlama düdüğünde bizim oyuncular penaltı dizilimine falan gitsinler afallasin karşısı (maç oynanırken he) muslera boşa atlasın etsin... icardi kaleye geçsin 5 saniye falan tiyatro.
böyle saçmalıklarla dalga geçmek lazım yemin edeirm.
üstüne bide 5 yapıştırmak lazm