SL 23/24 H:29 | Fenerbahçe 4-1 Pendikspor | MS | 10 Mart

bizim ergen sosyal medyacı bile açıklama yapmadıgına göre o çocuguda kovdular galiba :)

IMG_8172.webp

Dikkatınızı çekti mi bilmiyorum ama ortadaki Tadic ofsayt da ve defans oyuncusunu engelliyor. Benim futbol görüşüme tabiki ofsayt değil ama bunun aynısını gecen sezon Antalyada oldu. Orda Antalyanın fenere attığı son dk golünü iptal ettiler.

Fenerbahcenin köpekleri bardak doldu testi kırıldı bu saatten sonra yaptıklarınızın bedelini ödeme vakti geldi çattı. Devran dönüyor ve büyük bedeller vereceksiniz buna ananas başkanınız da dahildir!

Olm topa ndiaye vurmuş la penaltı pozisyonunda yeni gördüm çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın şerefsiz köpekler

Ters açıdan net görünüyor faulü irfan can yapmış+pozisyon net dışarda.

Ndiaye boşa kıvranmamis demek ki. Adam 5 dk yerde kıvranıyor ve ayağa kalkıyor, bir bakiyor ki fb lehine penaltı.

Hadi ndiaye ayagini uzatiyor diye cok kötü niyetli olsan indirekt serbest vurus verirsin. Zaten temas fenerli oyuncudan geliyor.

Icardi'ye kötü oynasa bile resmen haftalarca mobing yaptılar sahada dövdüler, çektiler, üstüne çıktılar bunlara penaltı olmayan pozisyonlara bile veriyorlar.

Geri
Üst Alt