SL 23/24 H:29 | Fenerbahçe 4-1 Pendikspor | MS | 10 Mart

1710097763529.webp

Bazi arkadaslar hala olayin girgirinda..

Bu konu siradan bir olay degil

UEFA ve FIFA tarafindan sorusturma acilmasi gerektigini dusunuyorum

Turkiyedekiler bisey yapamaz..

Rezan gibi bir adamın yönetimde olmaması da ayrı saçmalık.

Biz 8jk ve yönetimi için diyoruz ya fenerin maşasi oldular işte bizim yönetim içinde aynı şeyi düşünüyorum isteyen kabul eder isteyen etmez

Erkan Engin'e ses çıkarmazsan buna da çıkaramazsın çünkü bunda en azından ucundan kıyısından tartışmalı bir durum var. Temas içeride olabilir, dışarıda olabilir. VAR konuşmalarını da öğrenemeyeceğiz. Tam temas anı olarak hangi kareyi seçti de içeride kararı verdi bilemeyeceğiz.

Erkan Engin mevzusunda yüzde bir milyon haklı olduğumuz çok net ve kasıtlı bir VAR manipülasyonu varken ve kanıtı da açıklanmışken yapacaktık yangını. Şimdi bunda yangın yapsan da "gri" ve "karmaşık" pozisyon için yangın yapıyorsun algısı oluşacak, oluşturacaklar...

Erkan Engin'in kasıtlı olarak GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA SUÇU işlediği ayan beyan ortadaydı...

Sadece futbol tarihinin değil, resmen ülke tarihinin en utanç verici senesini yaşıyoruz. Bu ülkede tehditin ve şikenin peynir ekmek gibi gözlere soka soka icra edildiği ve adeta hiçbir şey yokmuş gibi davranıldığı bir dönem yaşanmamıştır muhtemelen. Herşey zıvanadan çıkmış durumda, ben artık isyan etmekten yoruldum, herhalde amaçları da bu, diyorlar ki o kadar çok şike yapacağız ve hepsi yanımıza kâr kalacak ki, bir süre sonra isyan etmekten bıkıp en sonunda pes edecekler. Galatasaray tarihinde ki en basiretsiz yönetim sayesinde taraftarı da resmen bıktırdılar, çaresiz bıraktılar. Topunun ABV.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bu sosyal medyada konuşulan herseyin secimin sonucunun belli olduğunun özellikle İstanbul un murat kuruma verileceği şampiyonluk un da fenere verileceği olayı araştırılmalı.
Herkes sanki birsey biliyor konuşmuyor gibi hersey siyasallasti ülkede futbol bile .
Herkes hayattan soğudu futbolda aynı şekilde olmaya başladı.

Penaltı penaltı değil ama verecekler yani asıl skandal Welinton'un atılması öyle 2. sarı kart olmaz.
Her rakip şöyle Pendik gibi çıkıp oynasa lig buraya bile kalmazdı.
Her şey bizim elimizde ve okyanusu geçtik, Paşa'yı yendik mi sorun çıkartacak maç kalmıyor onların ise 3 tane kriz maçı var.

hiç bir şeye o kadar şaşırmıyorumda ... şu maçtan +3 averaj yazmasına o kadar şaşırıyorum ki

bir de üzerine açıklama yapıp bakalım bize daha ne yapacaklar diyorlar

allah korkusu yok bunlarda yüzsüzlük hat safhada.

+4 averaj aldığımız hafta zar zor iteleyerek kazanmalarını geçtim hakem kollamasıyla +3 averaj yaptılar.

Herkes kinini öfkesini nefretini diri tutsun soğutmasın 37. hafta taraftar ve takım bütünleşip bunları kanırta kanırta...
yo yo yo kine falan hiç gerek yok.

o maça şampiyon çıkacağız bu 1.

o maçta maçın başlama düdüğünde bizim oyuncular penaltı dizilimine falan gitsinler afallasin karşısı (maç oynanırken he) muslera boşa atlasın etsin... icardi kaleye geçsin 5 saniye falan tiyatro.

böyle saçmalıklarla dalga geçmek lazım yemin edeirm.

üstüne bide 5 yapıştırmak lazm

yo yo yo kine falan hiç gerek yok.

o maça şampiyon çıkacağız bu 1.

o maçta maçın başlama düdüğünde bizim oyuncular penaltı dizilimine falan gitsinler afallasin karşısı (maç oynanırken he) muslera boşa atlasın etsin... icardi kaleye geçsin 5 saniye falan tiyatro.

böyle saçmalıklarla dalga geçmek lazım yemin edeirm.

üstüne bide 5 yapıştırmak lazm
Şampiyon çıksakta fark etmez yine tüm öfkemizle o gün sahada olmalıyız. Benim için bu şerefsizlere 8-0 yaparsak anca soğur.

Geri
Üst Alt