⚽ SL 23/24 H:29 | Galatasaray 6-2 Rizespor | MS | 8 Mart

Ulan niye cuma oynuyoruz. Cumartesiye koysaniza iste az daha dinlenelim ama yook tff sagolsun

Neyse artik fenerden önce oynamaya baslayacagiz. Bakalim hem öndeyiz hemde önce oynayip kazandigimiz da gorelim kuşcukları nasil panik oluyorlar

Ctesi 16'da oynansa daha hoş olurdu ama bahane edecek durumda değiliz.

Şampiyonluğu 1 golle kaybettiğimiz sezon içerde yenilmiştik bunlara unutmamak lazım. Bundan sonra her maç final

su an tek düsmanimiz icerideki kaos. dün kadro disi kalan oyuncular zaha ve sergioda kulübede olsa idi bukadar aciz kalmazdik kulübe cok önemli. 10 mac kala kulüp icerisinde bilenme odaklanma ve baris olmak zorunda!

Pazardan 5 gun sonra cuma mac oynamakta ayri bir hikaye fener cumartesi oynadi tekrar pazar oynuyor bu olaylara dikkat etmeleri lazim neden 5 gun sonra oynuyoruz belki 2 gunde ziyech aurie donecek
Pazar günü idi maç bilerek aldılar Avrupadan elendiğimiz için. Az dinlenelim diye.

Bu maç niye Cuma yani bunun bir açıklaması var mı? zaten 10 günde 4 maç oynamış takımı 15 gün 5 maça çekip hani 3 günde 1 maç eziyetini yaşıyorsunuz. Fener zaten Pazar oynuyor madem bizi önce oynatacaksınız Cumartesi oynatın kardeşim biz niye ayrıca iç saha maçlarımızı hep hafta içi oynuyoruz?

Şunu neden dile getirmiyoruz anlamakta zorlanıyorum.

Bu maç niye Cuma yani bunun bir açıklaması var mı? zaten 10 günde 4 maç oynamış takımı 15 gün 5 maça çekip hani 3 günde 1 maç eziyetini yaşıyorsunuz. Fener zaten Pazar oynuyor madem bizi önce oynatacaksınız Cumartesi oynatın kardeşim biz niye ayrıca iç saha maçlarımızı hep hafta içi oynuyoruz?

Şunu neden dile getirmiyoruz anlamakta zorlanıyorum.
👇

evet biraz erken ama simdiden önümüzdeki sezon planlamasini yapma geregini duydum.

——————Muslera———————
Transfer—Sanchez—-Bardakci—Köhn
————Toreirra—-Transfer————
Baris————-Transfer————Kerem
———————Icardi———————-

ilk 11e 3 tane net süper transfer lazim.

Mertens ile 1 yil daha ama yedek icin
Zaha, Tete, Vinicius, Ndombele, Aurier ve Ziyech gitmeli!

Bu kez yildiz transfer degil Köhn gibi boey gibi futbola ac genc potansiyeli oyuncu lazim takima

Bunlardan takım olarak bir cekincem yok ama Fb ye yatan takımlar Sivas Rize Vs. gibi takimlar bizden puan almak için her yolu deniyecektir.

Geri
Üst Alt