⚽ SL 23/24 H:29 | Galatasaray 6-2 Rizespor | MS | 8 Mart

sırtında baskı olduğunda stresli ve tedirgin bir fener, sakar şakirden beter sıvıyor. net bir oyunla kazanarak puan farkını 5’e çıkarıp fenerbahçenin boynuna galibiyet yularını geçirmeliyiz.

1709803509208.webp
'i vermişler.

hakemi bahattin olmuş. zuhahaha :dddd

yandık ki ne yandık.

en ufak lehte bir karar vermez bu. tirbünleri de çıldırtır. çok temiz oynayıp kemiksiz yenmemiz lazım ki o kadar eksikle bunun olabileceğini sanmıyorum.

ya bildiğin puan kaybı bu maç.

Arkadaşlar kendi evimizdeyiz. Rakip de Rize lan. Bu ne tedirginlik??

Önce demliğe sıcak suyu koyarız, sonra da Rize'ye.

İcardi bi maçı alsın artık 2-3 aydır tek fark yarattığı maç prag maçı oldu o da bi işe yaramadı. Bu maçta en az 2 gol bekliyorum.

Arkadaşlar kendi evimizdeyiz. Rakip de Rize lan. Bu ne tedirginlik??

Önce demliğe sıcak suyu koyarız, sonra da Rize'ye.
1- savunma hattımızın yarısında kimin oynayacağı belli değil. berkan kutlunun stoper falan oynaması konuşuluyor. facia olur.

2- rize orta sahası tam bizim takıma ters gelecek tipte bir orta saha. çok net dripling yapan oyuncuları var.

3- hocaları gs'a karşı özellikle ve hırsla hazırlanan bir hoca.

4- bizim hücum hattı oyuncularımız oldukça formsuz ve yorgun. rize'nin hücum hattı ise bir anadolu takımının standardının üzerinde.

5- hakem de bahattin şimşek oldu.

şimdi bu 5 maddenin hangisi gerçek değil? eee tedirgin olmak normal değil mi?

Hakem ile ilgili konu açılıp acil gündem yapılmalı.

Çok sıkıntılı bir atama.

Ligin deplasmandaki en kotu 4-5 takimdan biriymis

Averaj olarak en kotusu

Rahat galibiyet bekliyorum

Rizespor iç sahada iyi bir performans veriyor ama deplasman performansı çok kötü Icardi'nin kendini bulacağı maç olabilir.

Hatta şöyle bir istatistik vereyim deplasmanda -17 averajları var en çok gol yiyen takımların başında geliyorlar.
Bize karşı ölüm kalım maçlarını oynayacaklar.

1- savunma hattımızın yarısında kimin oynayacağı belli değil. berkan kutlunun stoper falan oynaması konuşuluyor. facia olur.

2- rize orta sahası tam bizim takıma ters gelecek tipte bir orta saha. çok net dripling yapan oyuncuları var.

3- hocaları gs'a karşı özellikle ve hırsla hazırlanan bir hoca.

4- bizim hücum hattı oyuncularımız oldukça formsuz ve yorgun. rize'nin hücum hattı ise bir anadolu takımının standardının üzerinde.

5- hakem de bahattin şimşek oldu.

şimdi bu 5 maddenin hangisi gerçek değil? eee tedirgin olmak normal değil mi?

1) Beşiktaş deplasmanından tek fark ya Sanchez oynamayacak yerine Abdülkerim oynayacak ya da Kaan stopere geçer Barış sağ beke geçer -ki böyle de çok oynadık. Rakip Rize, Ali Yeşilyurt bile alt yapıdaki stoperimiz olarak geçip oynasa problem olmaz.

2) Rize orta sahasının oyuncu tipi bize ters gelebilir ama kaliteleri belli. Keşke daha çok üstümüze gelmeye cüret etseler de oysak iyicene.

3) Hocalarına FM'de takım versen küme düşürür be renktaş, hırstan alev alsa ne yazar.

4) Hücum hattımızın yorgun ve formsuz olduğu aşikar fakat buna karşın Prag'a bile gol atabildiysek Rize'ye de sallarız 2 veya 3 tane. 2 hafta oldu daha Ankaragücü'nü mangala oturtalı. Daha farklı olmaz.

5) Bahattin Şimşek de bir hakem en nihayetinde. Yani ben hakem üstüne konuşmayı pek sevmiyorum. Açıkçası hakem muhabbetinin (şu var'daki şerefless hariç) ben abartıldığını düşünüyorum.

Baktilar yenilmiyoruz. Bizi tek maglup eden hakemi atamislar. Son kozlari artik bu da tutmazsa vaz gececekler

Febe zaten vazgecmis

1) Beşiktaş deplasmanından tek fark ya Sanchez oynamayacak yerine Abdülkerim oynayacak ya da Kaan stopere geçer Barış sağ beke geçer -ki böyle de çok oynadık. Rakip Rize, Ali Yeşilyurt bile alt yapıdaki stoperimiz olarak geçip oynasa problem olmaz.

2) Rize orta sahasının oyuncu tipi bize ters gelebilir ama kaliteleri belli. Keşke daha çok üstümüze gelmeye cüret etseler de oysak iyicene.

3) Hocalarına FM'de takım versen küme düşürür be renktaş, hırstan alev alsa ne yazar.

4) Hücum hattımızın yorgun ve formsuz olduğu aşikar fakat buna karşın Prag'a bile gol atabildiysek Rize'ye de sallarız 2 veya 3 tane. 2 hafta oldu daha Ankaragücü'nü mangala oturtalı. Daha farklı olmaz.

5) Bahattin Şimşek de bir hakem en nihayetinde. Yani ben hakem üstüne konuşmayı pek sevmiyorum. Açıkçası hakem muhabbetinin (şu var'daki şerefless hariç) ben abartıldığını düşünüyorum.
6- maç kendi evimizde ve bjk galibiyeti sonrası moral depoladık

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rizeye ağır saplayacağız. İnanmayan foruma girmesin.

Şu VAR'daki Erkan Zengin midir nedir o şerefless haricinde hakemler harici konuşmaya bence gerek yok.

Bir de arkadaşlar açıkçası herkes bize karşı antuculuğuna gerek yok. Her iki forumda da daha bir tane hakemden memnun olan taraf görmedim.

Bahattin Şimşek bize çıkar sövülür. Fener'e çıkar yine sövülür.

Zannedersem yabancı hakem olayı gelse bu sefer

- "kesin a kodumun ispanyoluna para yedirdiler, barcelona'daki banka hesapları kontrol edilsin!!"
- "türkiye'ye gelince X'in otelinde kalmış!!!"
- "UEFA talimat vermiş, XXX takımının çıkması için görev almış!!"
- "hakemin babası italyan'mış, restoranına sponsor olunmuş!!"
- "türkler bitti yabancı masonlar geldi!!"

Bu sefer bu muhabbetler başlayacak.

Özetle yukardan zembille peygamber inip maçı yönetse yine kimse %100 memnun kalmayacak.

apokerim yok, oynamayacak, kulüp doktoru açıkladı. bjk maçından nasıl tek fark oluyor? savunmanın yarısı değişiyor işte. üstelik barış'ı da beke çekip hücum gücünü azaltıyorsun.

diğer argumanların zaten önce bana katılıp arkasına eklediğin temennilerin. hiçbiri realite değil.

neyse uzatmayalım, ben çok zorlanacağımızı düşünüyorum.

ulan bir de cuma maçı yani olaya bak. cumartesi'ye koysaydınız ne değişirdi? ya da en kötü madem hafta içine koyacaksın, koy pztesiye. sanki her iki takımın başka kulvarda maçı var?

bana göre şampiyonluğun anahtarı rize ve kasımpaşa maçlarından 6 puan çıkarmak. fb avrupa-pendik-avrupa-trabzon fikstüründe eli mahkum puan bırakacak ligde çünkü. bu sırada farkı açabilirsek, sonra uzun sayılabilecek bir ara gelecek. orada kadro bayağı bayağı toparlanır. sonrasında vurur geçeriz.

Şu VAR'daki Erkan Zengin midir nedir o şerefless haricinde hakemler harici konuşmaya bence gerek yok.

Bir de arkadaşlar açıkçası herkes bize karşı antuculuğuna gerek yok. Her iki forumda da daha bir tane hakemden memnun olan taraf görmedim.

Bahattin Şimşek bize çıkar sövülür. Fener'e çıkar yine sövülür.

Zannedersem yabancı hakem olayı gelse bu sefer

- "kesin a kodumun ispanyoluna para yedirdiler, barcelona'daki banka hesapları kontrol edilsin!!"
- "türkiye'ye gelince X'in otelinde kalmış!!!"
- "UEFA talimat vermiş, XXX takımının çıkması için görev almış!!!"

Bu sefer bu muhabbetler başlayacak.

Özetle yukardan zembille peygamber inip maçı yönetse yine kimse %100 memnun kalmayacak.

Marematik konusur kardeş, 64 maç 54 penalti biz de Fenerde mi? Yarisi yalan dolan penaltilarinin.

Geri
Üst Alt