⚽ SL 23/24 H:29 | Galatasaray 6-2 Rizespor | MS | 8 Mart

ilk maç çok zor geçmişti. hızlı kanatları olmaması bir avantaj. 3-1 bekliyorum
Adamların tüm kanatları hızlı oyunculardan oluşuyor ve buna ek olarak orta sahada topla dribling yapan iki adam ve takımın beyni Shelvey var. Kağıt üstünde tam deplasman takımı görüntüsü var ama sahada durum farkli olmuş. Dikkatli olmakta fayda var.
Shelvey'e şut şansı vermemek lazım acayip vuruyor adam.

Marematik konusur kardeş, 64 maç 54 penalti biz de Fenerde mi? Yarisi yalan dolan penaltilarinin.

Koskoca Galatasaray kulübü olarak sen bundan şikayetçi olmuyor, hukuki yaptırımlara gitmiyorsan demek ki ortada bir koruyup kollama yok, biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz demektir.

Ben neticeye bakarım. Şike iddiası varsa bununla ilgili bir dava, süreç işlemesi lazım.

Kimse kimseden şikayetçi değil. Hiçbir dava yok.

Davinson ve Apo yetişmezse stoperde Nelsson'un yanında Berkan oynayacakmış diye bir şey okudum. İnşallah böyle bir düşüncesi yoktur Okan hocanın.

Yıllardır burada söylerim devşirme oyuncu oynatılacak açık ara en son yer stoper bölgesidir. FT hocamın Gedson'u stoper oynattığı bir Hatay maçı var aman Allah'ım akıllara zarar...

Stoper bölgesinde durum ne olursa olsun her zaman orijinal stoper oynatılmasından yanayım. Ali Yeşilyurt diye bir genco var. O çocuk oynasın işte, inanın bana Berkan veya başka bir tercihten daha iyi olacaktır.

Stoperlik sadece rakibe veya topa hamle yapmak olarak değerlendirilmemeli. Bir stoperin en önemli özelliklerinden biri aynı forvetlerde olduğu gibi sezgidir. Savunma becerisi kadar sezgi de çok önemlidir.

Bu yüzden yıllardır stoper oynayan ama tecrübesiz ve genç oyuncuyu, başka mevkide oynayan tecrübeli bir oyuncuya her zaman tercih ederim.

Davinson ve Apo yetişmezse stoperde Nelsson'un yanında Berkan oynayacakmış diye bir şey okudum. İnşallah böyle bir düşüncesi yoktur Okan hocanın.

Yıllardır burada söylerim devşirme oyuncu oynatılacak açık ara en son yer stoper bölgesidir. FT hocamın Gedson'u stoper oynattığı bir Hatay maçı var aman Allah'ım akıllara zarar...

Stoper bölgesinde durum ne olursa olsun her zaman orijinal stoper oynatılmasından yanayım. Ali Yeşilyurt diye bir genco var. O çocuk oynasın işte, inanın bana Berkan veya başka bir tercihten daha iyi olacaktır.

Stoperlik sadece rakibe veya topa hamle yapmak olarak değerlendirilmemeli. Bir stoperin en önemli özelliklerinden biri aynı forvetlerde olduğu gibi sezgidir. Savunma becerisi kadar sezgi de çok önemlidir.

Bu yüzden yıllardır stoper oynayan ama tecrübesiz ve genç oyuncuyu, başka mevkide oynayan tecrübeli bir oyuncuya her zaman tercih ederim.

Kesinlikle katılıyorum. Hadi bek olarak veya forvet olarak devşirme oynatabilirsin ama stoperin devşirmesi olmaz.

Ali Yeşilyurt genç olabilir, tecrübesi düşük olabilir ama bu çocuk stoper olarak takımda mevkisi stoper olmayan herkesten daha iyi stoperlik yapar.

Ancak karşı karşıya mücadele ederseniz bu farkı ayırt edebilirsiniz.

Berkanin stoper oynayacagini duydukca dehsete kapiliyorum.

Kaan'ın stoperken ki faillerini hatırlatırım. Lütfen mevkisi stoper olmayan birisine bu sorumluluğu vermeyin.

Fizigi güclü olan, kafa toplarinda iyi olan ve ikili mücadelesi yüksek olan orta saha stoper oynayabilir örnegin melo ama berkanda o fizik yok.

Son adam olmanın getirdiği sorumlulukla oynamak bambaşka bir alışkanlık. Kaan veya Berkan'dan stoper olmaz.

Fizigi güclü olan, kafa toplarinda iyi olan ve ikili mücadelesi yüksek olan orta saha stoper oynayabilir örnegin melo ama berkanda o fizik yok.
Bu arada Melo iyi değildi bizde stoper oynadığında. Göze batıyordu kesinlikle oynadığı o 5-6 maçta.

Sanchez iyileşir umarım ve yetişir.

Defans tandemi bozulunca takım aksıyor.

Son adam olmanın getirdiği sorumlulukla oynamak bambaşka bir alışkanlık. Kaan veya Berkan'dan stoper olmaz.
Sen kaan'ı başka biriyle falan karıştırıyor olabilir misin?

Ali yeşilyurt nedir yaw 2 sene sonra mcdonaldsta çalışıp çalışmayacağı belli olmayan bi çocuğu en üst seviyede 200 küsür kere stoper oynamış adamla nasıl karşılaştırıp bir de üstün görebiliyosunuz akıl alır gibi değil

Bu nasıl bir kadro yapılanması her bölgede sıkıntılar var arkadaş. 4. Stoper nasıl olmaz bu takımda. Yoksa ne berkan i. Oynatacaksin alt yapı daki stoper ini. Niye var o alt yapıda ki stoper Allah aşkına

Muslera
Baris Nelsson Kaan Köhn
Torreira Demirbay
Zaha Mertens Kerem
Icardi

Icardi oynayamazsa önde Zaha sagda Tete olmali.

Sen kaan'ı başka biriyle falan karıştırıyor olabilir misin?

Ali yeşilyurt nedir yaw 2 sene sonra mcdonaldsta çalışıp çalışmayacağı belli olmayan bi çocuğu en üst seviyede 200 küsür kere stoper oynamış adamla nasıl karşılaştırıp bir de üstün görebiliyosunuz akıl alır gibi değil
Extra ranch sos ister misiniz :ddddd

Geri
Üst Alt