Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.922
- 12.847
- 2.538
Sadece 6 hafta gecti. Gecen sezon gibi mac mac not tutuyorum. Fb +4 puan hakemle elde etti. Bizim maclarda henuz puana etki olmadi. Gecen sezonu aratmayacak bu sene, cok belli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri yazmadan ben yazayım şansa ilerliyorlar bir maçta puan kaybetseler dağılacaklar
Fener vura vura ilerlemeye devam ediyor rekor kıran bir şampiyonluk ufukta görünüyor maalesef
yok abicim öyle bu senelik degil yaklasık 3yıldır git gide ligin kalitesi düştü teknık olarak demıyorum eskiden ligte 4-5 tane fiziken guclu diri takımlar vardı akbilden bunlardanı hepsi çöp olmus vaziyette ki çok normal,şaşırmıyorumdaha erken bunu demek için
Neyi mantıklı gelmiyor kime bonservis harcadık?Gerilerde bir renkdaş yazmış önceden okumuştum da bulamayacağım şimdi. İşte Zaniolo daha erken satılmış olsaydı Fred’i de Syzmanski’yinde biz almıştık diye. Renkdaş bende zaman kayması mı oldu bilemiyorum ancak hep paramız var diye atıp tutuyordu Başkan hem de daha fazla paralara başka oyuncular aldık. Gün aşırı sponsorluk imzaladık. Bana mantıklı gelmiyor bu açıklama.
Bu arada maçı izlemedim. Fred için zaten daha önce dedim almalıydık diye. Syzmanski ise benim beğendiğim tipte bir isim değil. Gol atıyor olması bunu değiştirmeyecek ancak Fred tipinde bir oyuncu bize çok net lazımdı.
Neyi mantıklı gelmiyor kime bonservis harcadık?
Adana deplasmanına kadar puan kaybı beklemiyorum. Ts mal hocasını kovup düzgün bir yerli getirirse 1 puan çıkarabilirGidişatı çok kötü görüyorum o postu atmayacaktım
Pendik deplasmanını mı bekleyeceğiz ne yapacağız.
FFP bonservis harcamasını ciddi şekilde kısıtlıyorMantıklı gelmeyen bu iki oyuncu ya da birinin alınmamış olmasının sebebinin bonservise verecek paramızın olmaması vs.. diyorum. Alınmamış olabilirler konu bu değil de bunu maddi olarak aklamaya çalışmak mantıksız geliyor. Haaa mantıklı diyorsak o zaman paramız var alırız keseriz demeyeceksin diyorum.
FFP bonservis harcamasını ciddi şekilde kısıtlıyor
Fener geliyor diyorsun.Adamlar işini ciddiye alıyor, bizimkiler ise hala geçen seneki şampiyonluk havasından ve laylaylomundan çıkamamışlar gibi aylak aylak top oynuyor fark bu. Biz kadronun bırak hakkını vermeyi yüzde 30 u kadar oynuyoruz. Eğer Okan ve takım kendine gelip ne oynuyoruz biz ya demezlerse, 3-4 maç sonra fark çoğalır ondan sonra da geçmiş olsun.
Satış yaptılarTamam bunu dersin. Renkdaş kimse artık gerilerde böyle dememiş. Paramız yoktuysa getirmiş ben böyle anladım. Bunu diyorum. Ayrıca ffp konusuna başkan hiç değinmedi. Sonradan vurguladılar. Bu ffp feneve yok mu mesela ?