SL 23/24 H:3 | Fenerbahçe 4-0 Başakşehir | MS | 28 Eylül

Sadece 6 hafta gecti. Gecen sezon gibi mac mac not tutuyorum. Fb +4 puan hakemle elde etti. Bizim maclarda henuz puana etki olmadi. Gecen sezonu aratmayacak bu sene, cok belli.

yüksek puanlı sezonları sevmiyorum. maalesef bu sene de öyle olacak

hata marjı çok daralıyor. bir tane takılsan başına bela alıyorsun.

daha erken bunu demek için
yok abicim öyle bu senelik degil yaklasık 3yıldır git gide ligin kalitesi düştü teknık olarak demıyorum eskiden ligte 4-5 tane fiziken guclu diri takımlar vardı akbilden bunlardanı hepsi çöp olmus vaziyette ki çok normal,şaşırmıyorum
dahada kötü hale gelecek bu lig

Gerilerde bir renkdaş yazmış önceden okumuştum da bulamayacağım şimdi. İşte Zaniolo daha erken satılmış olsaydı Fred’i de Syzmanski’yinde biz almıştık diye. Renkdaş bende zaman kayması mı oldu bilemiyorum ancak hep paramız var diye atıp tutuyordu Başkan hem de daha fazla paralara başka oyuncular aldık. Gün aşırı sponsorluk imzaladık. Bana mantıklı gelmiyor bu açıklama.

Bu arada maçı izlemedim. Fred için zaten daha önce dedim almalıydık diye. Syzmanski ise benim beğendiğim tipte bir isim değil. Gol atıyor olması bunu değiştirmeyecek ancak Fred tipinde bir oyuncu bize çok net lazımdı.

Gerilerde bir renkdaş yazmış önceden okumuştum da bulamayacağım şimdi. İşte Zaniolo daha erken satılmış olsaydı Fred’i de Syzmanski’yinde biz almıştık diye. Renkdaş bende zaman kayması mı oldu bilemiyorum ancak hep paramız var diye atıp tutuyordu Başkan hem de daha fazla paralara başka oyuncular aldık. Gün aşırı sponsorluk imzaladık. Bana mantıklı gelmiyor bu açıklama.

Bu arada maçı izlemedim. Fred için zaten daha önce dedim almalıydık diye. Syzmanski ise benim beğendiğim tipte bir isim değil. Gol atıyor olması bunu değiştirmeyecek ancak Fred tipinde bir oyuncu bize çok net lazımdı.
Neyi mantıklı gelmiyor kime bonservis harcadık?

Gecen sezon da uçup kaçiyorlardi ne oldu? Içerde dişarda tokatladik 8p fark yaptik. Ha bu sene fark 8 olmaz 5 olur ama gene içerde dişarda tokatlariz

yakaladıkları seri çok anormal fakat atalarımız hiç yanılmamış hızlı giden atın boku seyrek düşermiş. sezon sonu yakalayacaklarına sezon başı yakalamaları iyidir. böyle gitmeyecek biri çıkıp koyucak sonrası bizde.

Fener bu sezon çok diri, istekli, kadro kalitesi baya iyi, kadroyla sürekli oynayan kibirli hocalarıda yok ilerleyen haftalarda nasıl gider göreceğiz. Ekim ayı geldi bizim takım halâ hazır değil. Kadro kalitemiz iyi ama işi sıkı tutmak lazım bu sezon biraz gevşek başladık.

Neyi mantıklı gelmiyor kime bonservis harcadık?

Mantıklı gelmeyen bu iki oyuncu ya da birinin alınmamış olmasının sebebinin bonservise verecek paramızın olmaması vs.. diyorum. Alınmamış olabilirler konu bu değil de bunu maddi olarak aklamaya çalışmak mantıksız geliyor. Haaa mantıklı diyorsak o zaman paramız var alırız keseriz demeyeceksin diyorum. Ayrıca bonservis harcamamış olabilirsin ancak yüksek maaşlı vs isimler aldık ve riskli de isimler. Son olarak sorun “paramız var kasa dolu sponsorlar yağıyor” diyip almadığında da işi maddi yönden açıklamak hatalı diyorum.

Okan hocaya büyük saygım var ama sanki artık olaylar kadroda bitiyor gibi, İsmail öyle muhteşem bir hoca değil ama o bile 6 da 6 yaptı işte, vasat bir kadrosu olsa yapamazdı, yani bu hocalar ne seviyede çok çözemedim hala ? Ama kadronun bu adamları çok başarılı gösterdiği kesin, ikisi de çok şanslı çünkü Anadolu bitik, kendi kadroları da çok iyi.

Biz geçen sene 14 galibiyet aldık üst üste, fener daha şimdiden 13 maç kazandı, tamam bazıları kolay falan ama bu neredeyse imkansız bir durum, ama rakipler o kadar kötü ki, direnç bile yok ortada, daha 2-3 sene önce 70 puanla şampiyon olunuyordu, şimdi belki 100 puan olacak

Son düzenleme:
Gidişatı çok kötü görüyorum o postu atmayacaktım

Pendik deplasmanını mı bekleyeceğiz ne yapacağız.
Adana deplasmanına kadar puan kaybı beklemiyorum. Ts mal hocasını kovup düzgün bir yerli getirirse 1 puan çıkarabilir

Bizim pis deplasmanlar cl dönüşü olmasa biz de hepsini alırdık.

Mantıklı gelmeyen bu iki oyuncu ya da birinin alınmamış olmasının sebebinin bonservise verecek paramızın olmaması vs.. diyorum. Alınmamış olabilirler konu bu değil de bunu maddi olarak aklamaya çalışmak mantıksız geliyor. Haaa mantıklı diyorsak o zaman paramız var alırız keseriz demeyeceksin diyorum.
FFP bonservis harcamasını ciddi şekilde kısıtlıyor

1695928103557.webp

Bilin bakalim kim sampiyon oldu o sene?

Adil bir lig olmayacagi icin endiseliyim. Eger bugun yabanci hakem ve VAR getirdik deseler, ligin geri kalanini izlemem, CL'ye odaklanirim. Yonetimin bu konularda uyanik olmasi lazim. Erden baskanin geregini yapmasi gerekiyor.

Adamlar işini ciddiye alıyor, bizimkiler ise hala geçen seneki şampiyonluk havasından ve laylaylomundan çıkamamışlar gibi aylak aylak top oynuyor fark bu. Biz kadronun bırak hakkını vermeyi yüzde 30 u kadar oynuyoruz. Eğer Okan ve takım kendine gelip ne oynuyoruz biz ya demezlerse, 3-4 maç sonra fark çoğalır ondan sonra da geçmiş olsun.

FFP bonservis harcamasını ciddi şekilde kısıtlıyor

Tamam bunu dersin. Renkdaş kimse artık gerilerde böyle dememiş. Paramız yoktuysa getirmiş ben böyle anladım. Bunu diyorum. Ayrıca ffp konusuna başkan hiç değinmedi. Sonradan vurguladılar. Bu ffp feneve yok mu mesela ?

Adamlar işini ciddiye alıyor, bizimkiler ise hala geçen seneki şampiyonluk havasından ve laylaylomundan çıkamamışlar gibi aylak aylak top oynuyor fark bu. Biz kadronun bırak hakkını vermeyi yüzde 30 u kadar oynuyoruz. Eğer Okan ve takım kendine gelip ne oynuyoruz biz ya demezlerse, 3-4 maç sonra fark çoğalır ondan sonra da geçmiş olsun.
Fener geliyor diyorsun.

Tamam bunu dersin. Renkdaş kimse artık gerilerde böyle dememiş. Paramız yoktuysa getirmiş ben böyle anladım. Bunu diyorum. Ayrıca ffp konusuna başkan hiç değinmedi. Sonradan vurguladılar. Bu ffp feneve yok mu mesela ?
Satış yaptılar

Adam da onu demiş biz de satış yapsaydık biz de para harcayabilirdik bunları alırdık demiş

Geri
Üst Alt