- 26 Kasım 2012
- 179.207
- 241.282
- 5.688
tek rakibimiz muslera
inş yine şu şekil hareketler yapmaz
inş yine şu şekil hareketler yapmaz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstanbulspor ilk galibiyetini alır 2-1
Sarığımın altındaki dehşeti görmek istiyorsun galiba
Sarığımın altındaki dehşeti görmek istiyorsun galiba
@Uğur İz tercümesini yaparo ne demek ahbert
Lig İskoç Ligi'ne dönmüş ahbap. Puan kaybı yazamıyorum birkaç maç dışında 2 takıma da.
Habire diyip duruyor filmle alakalıymış. İzlemediğim için tam ben de bilmiyomo ne demek ahbert
Ne güzel işte arkamıza yaslanıp rahat rahat izliyoruz maçları.Transferler boşa gitmemiş oluyorLig İskoç Ligi'ne dönmüş ahbap. Puan kaybı yazamıyorum birkaç maç dışında 2 takıma da.
Bir kere beni savun şu forumda beHabire diyip duruyor filmle alakalıymış. İzlemediğim için tam ben de bilmiyom
Antalya, Rize ve Hatay deplasmanlarımız hayli sakat ama maalesefNe güzel işte arkamıza yaslanıp rahat rahat izliyoruz maçları.Transferler boşa gitmemiş oluyor
Rize Palut'tan dolayı sakat gibi duruyor da diğer ikiliden 6 gelir gibiAntalya, Rize ve Hatay deplasmanlarımız hayli sakat ama maalesef
İçeride Sivas haricinde her maçları zordu. Kayseri ve Konya deplasmanları, ki biz bu deplasmanlarda bu sene ve geçen sene maç kazanamadık Galatasaray olarak, Kadıköy'de 10 kişi kaldıkları maç ki çevirebilirlerdi, bir de bizle oynadılar işte.Antep sadece 5 te 0 yapmıştı kotu değil tabiki
En beğendiğin transferimiz hangisi bu sezon?Ne güzel işte arkamıza yaslanıp rahat rahat izliyoruz maçları.Transferler boşa gitmemiş oluyor
AnhelinyoEn beğendiğin transferimiz hangisi bu sezon?
Basaksehirinde tek galibiyeti var o da İstanbulsporİçeride Sivas haricinde her maçları zordu. Kayseri ve Konya deplasmanları, ki biz bu deplasmanlarda bu sene ve geçen sene maç kazanamadık Galatasaray olarak, Kadıköy'de 10 kişi kaldıkları maç ki çevirebilirlerdi, bir de bizle oynadılar işte.