- 6 Eylül 2014
- 83.236
- 56.812
- 4.283
Tamam boey oynamasinda torreira oynasın. Onun kamp eksikliği varBoey'e ya da Torera'ya bir şey olsa neler yapabileceğimizi görmek için fırsat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam boey oynamasinda torreira oynasın. Onun kamp eksikliği varBoey'e ya da Torera'ya bir şey olsa neler yapabileceğimizi görmek için fırsat
Muslera
Boey Kaan Abdülkerim Angelino
Torreira Kerem
Tete Mertens Kerem
Icardi
Hocanın 11'i bu olacaktır @Veli Baltacı
1000 yıl önce bu onbir tarafımdan nihai onbir olarak yazıldı reyiz :/Nihai kararım:
Gs rotasyon yapmaz, her daim en formda, en iyi onbiri ile oynamak zorundadır. Atan ve tutan değişmez.
Bu maç en az Fb, Bjk, TS ile oynadığımız maçlar kadar önemlidir.
Malesef kural gereği Sanchez ve N'dombele'yi oynatamıyormuşuz. Nelsson da eşi doğum yapacağı için olmayacakmış.
O halde:
Musleraİlk onbirde 4 Türk var. Yedekten Ziyech ve Zaha hamleleri skora göre gelebilir.
Boey Kaan Bardak Angelinho
Torriera Demirbay
Tete Mertens Aktürk
İcardi
BAY ve Sergio da opsiyon olabilir.
Yani?Basaksehirinde tek galibiyeti var o da İstanbulspor
Evet gordum ama yanlis, saat 20:30 diyor TFF.
Yine mi degistirdiler?Maç 20:00'de. TFF sitesinde böyle yazıyor.
Yine mi degistirdiler?
Daha once 20:30 yaziyorduLiglerde haftanın programı, Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ziraat Türkiye Kupası TFF
Liglerde haftanın programı, Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ziraat Türkiye Kupası, fikstür,hakemler, temsilciler, gözlemcileri, stadyum bilgileri, maç detayları, ilk 11'ler, kadro bilgileri, goller, kartlar, sarı kartlar, kırmızı kartlar, yedekler, teknik direktörler,www.tff.org
burada 20 00
Daha once 20:30 yaziyordu
TFF, Ertelenen Maçların Programını Açıkladı
Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Avrupa kupalarındaki play-off turları nedeniyle federasyon tarafından ertelenen karşılaşmaların programı şöyle: 26 Eylül Salı: 20.30 İstanbulspor-Galatasaray (Atatürk Olimpiyat) 27 Eylül Çarşamba: 20.00 Yukatel Adana Demirspor-Beşiktaş...www.gscimbom.com.tr
İstanbulspor b.k gibi takım ulan iste
İkna olmadım izleyen birinden duymak istiyorum.İstanbulspor b.k gibi takım ulan iste
İstanbulspor b.k gibi takım ulan iste
karan verin 8 mi 8.30 mu yaw![]()