⚽ SL 23/24 H:3 | İstanbulspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

çok fazla laubalilik vardı sahada

ciddiyetle oynasalar 0-7 olacak macdı

aşırı antipatik gözüktü

ilk defa bu sezon futbolculara sallayacağım

hocalık birşey yoktu tamamen maçı ciddiye almama zaten kazanırız havasındaydı topçular!!!!
Bence bu maç hocaya ve oyunculara birlikte sallanmalı çünkü hoca da bu maçı nasıl olsa kazanırız diye saçma değişiklikler yaptı. 4-4-2 olmuyor bizim takıma hala 4-4-2 oynattı oysa Halil'i kullanmalıydı mesela Mertens'in yerine. Oyuncularda hoca da bu maçı sanki hazırlık maçıymış havasındaydı. Lakin bu zeminde futbol oynatmakta bambaşka bir şey zemin o kadar yamuk ki top zemine çarpınca bambaşka yerlere gidiyordu.

Neyi zorla yendik yav, rakip tek isabetli şutu 87’de attı. 2 top üst direk, 1 kaçan penaltı ve bir avuç pozisyona girdik. Harika değildik ama yerin dibine gömmek saçma

Yorulmadan 3 puani aldik millet begenmiyor.. ilk yari 5-0 olmasi gereken macta kötü oynadik deniliyor haha 90 dk top bizdeydi neredeyse.

Okan ın takımı hep böyle ama. Geçen sene de böyleydi sonra başakşehir e patladıktan sonra yaldır yaldır gidildi.
Vallah ben hocanin kovulmasindan yana degilim, benim anlattigim durum farkli. Yonetim bazinda bir uyari cekilmeli takim artik ustune koyup daha ezici bir ustunluk kurmali zayif rakiplere karsi. Her sene boyle futbol kabul edilemez, hani yeni bir hoca gelmis olur dersin ki: alisma sureci, sistemi oturtacak vs. Ama Okan Buruk'un durumu oyle degil.

Bu takımın hakkı bu oyun değil.Mac başlamış düşük tempoda olsa gidiyorsun rakibin üstüne en azından 2 0 yapıp rahatlayacaksın.. Karşında rakip yok..2 yarı kazara bı gol yesek uğraş dur..Sergio,Bakambu ve Barış bu takımda oynayamaz..Sergio 3e 1 pozisyonda hep o 1e pas atmayı nasıl basariyorsun..

Bence bu maç hocaya ve oyunculara birlikte sallanmalı çünkü hoca da bu maçı nasıl olsa kazanırız diye saçma değişiklikler yaptı. 4-4-2 olmuyor bizim takıma hala 4-4-2 oynattı oysa Halil'i kullanmalıydı mesela Mertens'in yerine. Oyuncularda hoca da bu maçı sanki hazırlık maçıymış havasındaydı. Lakin bu zeminde futbol oynatmakta bambaşka bir şey zemin o kadar yamuk ki top zemine çarpınca bambaşka yerlere gidiyordu.

rakip cezasahasında geçen bir maç için 442 normal
diğer maçlar için katılıyorum

Kaç maç sonra hazır oluruz bilmiyorum ama acilen okan kendine ve takıma çeki düzen vermesi gerekiyor
Biz ne oynuyoruz belli değil
Takım her gecen gün geriye gidiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaan Ayhan tam bir profesyonel. Bugün puan kaybı olsaydı son dakikalarda emeğine yazık olacaktı. Toreira, Boey ve Kaan hiç disiplinlerini bozmadılar maçta.

Sağ kanadımız çalışırken sol kanat aksadı. Angelinho'dan bir performans göremedik yine.

Bu Zaha, Bakambu ne zaman hazır olacaklar?
Kabak tadı vermeye başladı artık.
Oyuncularda bir gerginlik var gibi son maçlarda. Hemen hemen hepsinde var bu. Rahat değiller.
Okan hocam çok korkuyor rotasyondan.
Şu maçta icardi torreira boey dinlenmeliydi rekabeti ortadan kaldırıyor böyle yaparak bakambuya filan hiç size güvenmiyorum mesajı veriyor böyle takım olunmaz

Hafta sonunuda atlatıp biran önce şapkayı önümüze koymalıyız boey ve lucas dışında herkes yürüyor sahada çok şükür iyi puan topladık ama kendimize gelmemiz lazımm

Vallah ben hocanin kovulmasindan yana degilim, benim anlattigim durum farkli. Yonetim bazinda bir uyari cekilmeli takim artik ustune koyup daha ezici bir ustunluk kurmali zayif rakiplere karsi. Her sene boyle futbol kabul edilemez, hani yeni bir hoca gelmis olur dersin ki: alisma sureci, sistemi oturtacak vs. Ama Okan Buruk'un durumu oyle degil.
FT nin 96-2000 arasında da lig başları hep kötüydü. ligin başında yüksek forma uğraşıp sene sonu düşüyorlar sonra.

Geri
Üst Alt