Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.153
- 35.230
- 3.758
Sadece bu maç ozelindedir diye umalım yoksa lastik biryerde fena patlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence bu maç hocaya ve oyunculara birlikte sallanmalı çünkü hoca da bu maçı nasıl olsa kazanırız diye saçma değişiklikler yaptı. 4-4-2 olmuyor bizim takıma hala 4-4-2 oynattı oysa Halil'i kullanmalıydı mesela Mertens'in yerine. Oyuncularda hoca da bu maçı sanki hazırlık maçıymış havasındaydı. Lakin bu zeminde futbol oynatmakta bambaşka bir şey zemin o kadar yamuk ki top zemine çarpınca bambaşka yerlere gidiyordu.çok fazla laubalilik vardı sahada
ciddiyetle oynasalar 0-7 olacak macdı
aşırı antipatik gözüktü
ilk defa bu sezon futbolculara sallayacağım
hocalık birşey yoktu tamamen maçı ciddiye almama zaten kazanırız havasındaydı topçular!!!!
Kesin bilgi miZahanin 2 haftası var. Sonra show başlıyor
Manu veya Münih maçlarınakaan ayhan tüm aktif Ortasahalardan iyi oynuyor boşa stopere koyuyoz
Vallah ben hocanin kovulmasindan yana degilim, benim anlattigim durum farkli. Yonetim bazinda bir uyari cekilmeli takim artik ustune koyup daha ezici bir ustunluk kurmali zayif rakiplere karsi. Her sene boyle futbol kabul edilemez, hani yeni bir hoca gelmis olur dersin ki: alisma sureci, sistemi oturtacak vs. Ama Okan Buruk'un durumu oyle degil.Okan ın takımı hep böyle ama. Geçen sene de böyleydi sonra başakşehir e patladıktan sonra yaldır yaldır gidildi.
Bence bu maç hocaya ve oyunculara birlikte sallanmalı çünkü hoca da bu maçı nasıl olsa kazanırız diye saçma değişiklikler yaptı. 4-4-2 olmuyor bizim takıma hala 4-4-2 oynattı oysa Halil'i kullanmalıydı mesela Mertens'in yerine. Oyuncularda hoca da bu maçı sanki hazırlık maçıymış havasındaydı. Lakin bu zeminde futbol oynatmakta bambaşka bir şey zemin o kadar yamuk ki top zemine çarpınca bambaşka yerlere gidiyordu.
Aynen evi arabayı sat basKesin bilgi mi
İlk yarı 5-0 olması gereken maçı 1-0 bitirebiliyorsan bir terslik yok mudur?Yorulmadan 3 puani aldik millet begenmiyor.. ilk yari 5-0 olmasi gereken macta kötü oynadik deniliyor haha 90 dk top bizdeydi neredeyse.
Okan hocam çok korkuyor rotasyondan.Bu Zaha, Bakambu ne zaman hazır olacaklar?
Kabak tadı vermeye başladı artık.
Oyuncularda bir gerginlik var gibi son maçlarda. Hemen hemen hepsinde var bu. Rahat değiller.
Napsin hoca ciksin gol mü atsin?İlk yarı 5-0 olması gereken maçı 1-0 bitirebiliyorsan bir terslik yok mudur?
FT nin 96-2000 arasında da lig başları hep kötüydü. ligin başında yüksek forma uğraşıp sene sonu düşüyorlar sonra.Vallah ben hocanin kovulmasindan yana degilim, benim anlattigim durum farkli. Yonetim bazinda bir uyari cekilmeli takim artik ustune koyup daha ezici bir ustunluk kurmali zayif rakiplere karsi. Her sene boyle futbol kabul edilemez, hani yeni bir hoca gelmis olur dersin ki: alisma sureci, sistemi oturtacak vs. Ama Okan Buruk'un durumu oyle degil.