⚽ SL 23/24 H:3 | İstanbulspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Zemin rezalet.

Boya ayrı rezalet.

Umarım futbolcu sağlığını etkilemez. Zira benim bu tür şeylere alerjim var mesela

Neyi zorla yendik yav, rakip tek isabetli şutu 87’de attı. 2 top üst direk, 1 kaçan penaltı ve bir avuç pozisyona girdik. Harika değildik ama yerin dibine gömmek saçma

Bu tarz takımlara organize olmadıktan sora nası gelişeceğiz onu merak ediyorum
Adamların orta saha boş saçma sapan hatalar yapıyorlar böyle yakaladın mı antrenman gibi atmalısın
Sabaha kadar oynansa atamazdı İstanbul da biz neden atamıyoruz onu tartışmak lazım

Oyuncular arası uyum sıfır manı maçına çıkacak bu takım haftaya göreceğiz ne kadar hazırlar
Değiliz ya göreceğiz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takım fizik olarak da çok kötü durumda. Nasıl bir sezon öncesi hazırlık geçirdik de, üzerine 13-14 maç yapmamıza rağmen halen 90 dk’yı çıkaramıyoruz.

Fizik olarak toparlayabilir ve CL’de moral bozucu şeyler yaşamazsak şampiyon olabiliriz ancak yaşanacak bir kaç kaza bizi dağıtabilir.

Torreira, Abdulkerim, Boey ve Kaan'i ozellikle tebrik etmek istiyorum. Oynadiklari her mac her dakika ayni istikrarla devam ediyorlar.

rakip cezasahasında geçen bir maç için 442 normal
diğer maçlar için katılıyorum
Rakip zaten gelemiyor lakin bu şekil maçlarda bir de bu zeminde kontrolü bence elden bırakmamalısın. Zemine çarpan top yön değiştiriyordu oyuncular kaç kez feyk yedi toptan resmen. Bir de boyayı o kadar çok sıkmışlar ki bir ara 2 takımın oyuncuları da sürekli aynı yerde kaydı.

Bu mac tamamen topculara yazar. Bence rakip kucumsendi, atilan penaltidan belli yani

Önde pres sevdasına takım ikiye bölünüyor
Çapsız İstanbul bile kaç tane kontra yakaladı
Eksik adamla pres yapmaya çalıştığımızdan daha pozisyon alamadan takip yanımızdan yürüyerek geçiyor, biz diğer tarafa savrulmak durumunda kalıyoruz
Zalgiris, Ljublana, Molde ve diğer ligdeki rakiplerin hepsi rahat kontralar buldu
Molde gibi takım olunca eziyor, başak gibi istanbul gibi olursa son vuruşu yapamıyor
Ğstüne Git-gellerden takım 2 katı fazla yoruluyor

Ve kaç maçtır hala ısrarla bunu oynatıyoruz
Moldeye 2. maça da böyle çıkıldıysa demek ki görmüyor bunu hoca
Oyuncular şapkadan tavşan çıkarsın diye bekliyor her maç
Şimdi de çıkar boyalı sahada oynadık der

FT nin 96-2000 arasında da lig başları hep kötüydü. ligin başında yüksek forma uğraşıp sene sonu düşüyorlar sonra.
96-97-98 sezonlarini hatirlamiyorum o durumu pek, ama 99-2000 yillarinda hic oyle degildi benim bildigim kadariyla.

torreira ve boey dışında 1 tane elle tutulur adam yok malesef bakalım ne zaman diğer arkadaşlar da top oynamaya başlayacak

Koca gün maç saatini bekle sonra iç şişirici bir futbol. Yok arkadaş böyle oyunla gelen galibiyete sevinemiyorum. Kötüyüz bayağı kötü ne oynadığımız belli değil, yenilerin hiç biri hazır değil. Takımda boey ve torrera hariç hazır adam yok. İcardi halen fazla kiloyla oynuyor kardeşim sen futbolcusun nasıl veremezsin kiloyu kaç maç olmuş? Ankara maçı çok zor geçer zar zor alırsak bile bu tempomuzla manu ve bayern maçları rezillik olur. Ayrıca manu dönüşü antalya maçı puan kaybı maçı gibi duruyor.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyi zorla yendik yav, rakip tek isabetli şutu 87’de attı. 2 top üst direk, 1 kaçan penaltı ve bir avuç pozisyona girdik. Harika değildik ama yerin dibine gömmek saçma
Yav nasıl tek isabetli şutu 87'de attı ilk yarı bir tane Muslera çıkardı, ikinci yarının başlarında da çıkardı. Zaten bizim sorunumuz rakibim 10 20 şut çekmesi değil. Bir, iki kere geliyorlar atıp gidiyorlar. Kopenhag maçında kaç kez geldiler ki?

Ben hep bunu söyledim kabul ettiremedim bazı arkadaşlara. Geçen sene 14 mac seri yaptığımızda da benzer oyun vardı kaç maçta. Lig için eyvallah ama ayni kadroyu benfica hocasına ver bak sana neler izlettircek.Takim 3 aydır bir uyum yakalayamadi bunu anlayamıyorum
Benfica takımı şu an kalite olarak bizim üzerimizde, en azından teknik oyuncu yetiştirip takıma sokabiliyorlar.
Son ş.ligi maçını izleyip bunu tekrar değerlendirelim. Defansın olarak da ofansif olarak da ayn mallığın öznesi olmuş durumdalar.
Okan yada takımı övmek değil derdim. Aynı mallık dünyanın öbür ucunda da çıkıyor çokta saapmamak lazım.

Takımı hiç ama hiç beğenmedim, bir kere son derece laubali ve gayriciddi oynadılar, paslaşmalar, verkaçlar, ortalar hepsi ayrı kötüydü, resmen ızdırap içinde izledim maçı, Okan kusura bakma ama sen hoca falan değilsin benim gözümde, sadece son derece işi rast giden kısmetli bir adamsın, hep biri çıkıp seni kurtarıyor, ama size şu kadar diyim, o beğenmediğiniz Manchester madara eder şu izlediğimiz takımı, yazık harcadığınız paralara, bu futbol için mi döküyorsunuz paraları, bunun için mi tüm çaba. Yazık Erden Timur’a

2'yi atıp aktif dinlenmeye geçsek daha iyi olurdu ama bazen oluyor böyle üç günde bir maç var oyuncuda ister istemez vites küçültüyor. En azından sene başına göre pozisyon üretkenliğimizin bir tık arttığını gözlemliyorum rakibin birine patlayacağımız maç yakındır.

Geri
Üst Alt