Zemin rezalet.
Boya ayrı rezalet.
Umarım futbolcu sağlığını etkilemez. Zira benim bu tür şeylere alerjim var mesela
Boya ayrı rezalet.
Umarım futbolcu sağlığını etkilemez. Zira benim bu tür şeylere alerjim var mesela
Neyi zorla yendik yav, rakip tek isabetli şutu 87’de attı. 2 top üst direk, 1 kaçan penaltı ve bir avuç pozisyona girdik. Harika değildik ama yerin dibine gömmek saçma
Tmm başkanAynen evi arabayı sat bas
Rakip zaten gelemiyor lakin bu şekil maçlarda bir de bu zeminde kontrolü bence elden bırakmamalısın. Zemine çarpan top yön değiştiriyordu oyuncular kaç kez feyk yedi toptan resmen. Bir de boyayı o kadar çok sıkmışlar ki bir ara 2 takımın oyuncuları da sürekli aynı yerde kaydı.rakip cezasahasında geçen bir maç için 442 normal
diğer maçlar için katılıyorum
96-97-98 sezonlarini hatirlamiyorum o durumu pek, ama 99-2000 yillarinda hic oyle degildi benim bildigim kadariyla.FT nin 96-2000 arasında da lig başları hep kötüydü. ligin başında yüksek forma uğraşıp sene sonu düşüyorlar sonra.
Yav nasıl tek isabetli şutu 87'de attı ilk yarı bir tane Muslera çıkardı, ikinci yarının başlarında da çıkardı. Zaten bizim sorunumuz rakibim 10 20 şut çekmesi değil. Bir, iki kere geliyorlar atıp gidiyorlar. Kopenhag maçında kaç kez geldiler ki?Neyi zorla yendik yav, rakip tek isabetli şutu 87’de attı. 2 top üst direk, 1 kaçan penaltı ve bir avuç pozisyona girdik. Harika değildik ama yerin dibine gömmek saçma
Ndombele kendini bulana kadar torreira kaan orta saha. Önlerine ziyeche serbestlik taniyacaksin.demirbay 2.yarı toparladı ama kötüyken hiç çekilmiyor. bana da demirbaydan iyi os olur gibi geliyor denemek lazım aslında
Benfica takımı şu an kalite olarak bizim üzerimizde, en azından teknik oyuncu yetiştirip takıma sokabiliyorlar.Ben hep bunu söyledim kabul ettiremedim bazı arkadaşlara. Geçen sene 14 mac seri yaptığımızda da benzer oyun vardı kaç maçta. Lig için eyvallah ama ayni kadroyu benfica hocasına ver bak sana neler izlettircek.Takim 3 aydır bir uyum yakalayamadi bunu anlayamıyorum
ben ilk yarıları mertens ikinci yarıları ziyechle oynamaktan yanayım. diri rakibin karşısında varlık gösteremiyor ziyech şu haliyleNdombele kendini bulana kadar torreira kaan orta saha. Önlerine ziyeche serbestlik taniyacaksin.
oyun olarak sıkıntılıydı başlar.96-97-98 sezonlarini hatirlamiyorum o durumu pek, ama 99-2000 yillarinda hic oyle degildi benim bildigim kadariyla.