- 2 Nisan 2012
- 40.200
- 19.869
- 2.548
Top göstermezler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndombele ve Davinson oynayamiyormus statü gereğizaha ndombele ilk 11’de denenebilir aslında maç ritmi kazanması açısından, sonrasında Ankaragücü maçı var daha zor geçecek
Ndombele ve Davinson oynayamiyormus statü gereği
Sergio izlemek istemiyorum.Sanchez ve ndombele oynamayacaksa torreira’yi dinlendirmek icin farkli bir yol bulmak lazim
Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Oliviera Demirbay
Tete Ziyech Kerem
Icardi
Kaan’i torreira veya boey’nin yerine düsündüm ama ozaman da yedek kulubesinde stoper kalmiyor hamle sansimiz olmaz
Renktaş 3 adam var muadili olmayan. 3 Ekimde de çok önemli bir maç var. 2 haftalık süreçte ciddi fikstür yoğunluğunu da hesap ederek bu 3 adamı kısmen zayıf olan İstanbul maçında dinlendirmek istiyorhi herkes. Okan Hoca da böyle düşünecek bence.niye türkiye kupası ilk tur maçında 3. lig takımıyla oynayacakmışız gibi kadrolar yapılıyor?
ali turap eyüp kaan fln dalga mı geçiyonuz yaw
3 ekimde yedek çıkalım yaw ztn yenilecezRenktaş 3 adam var muadili olmayan. 3 Ekimde de çok önemli bir maç var. 2 haftalık süreçte ciddi fikstür yoğunluğunu da hesap ederek bu 3 adamı kısmen zayıf olan İstanbul maçında dinlendirmek istiyorhi herkes. Okan Hoca da böyle düşünecek bence.
Erteleme maci bu o tarihte transfer olmamis olanlar oynayamıyor diye biliyorum ama emin değilimNdombele 11 oynasın artık yeter. Başlasın olmazsa ikinci yarı oyundan çıkar