⚽ SL 23/24 H:3 | İstanbulspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

zaha ndombele ilk 11’de denenebilir aslında maç ritmi kazanması açısından, sonrasında Ankaragücü maçı var daha zor geçecek

Icardi
Kerem Mertens Tete
Kerem Torreira
Angelino Abdülkerim Kaan Boey
X

Günay

Ali Turap Apokerim Nelsson Angel

Kaan Kerem Demirbay

Ziyech

Kerem A Tete

Icardi

Öne geçersek dakika 50de Icardi - Ziyech-Kerem çıkarıp Bakambu - Oliveira-Zaha alalım.

Sanchez ve ndombele oynamayacaksa torreira’yi dinlendirmek icin farkli bir yol bulmak lazim

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Oliviera Demirbay
Tete Ziyech Kerem
Icardi

Kaan’i torreira veya boey’nin yerine düsündüm ama ozaman da yedek kulubesinde stoper kalmiyor hamle sansimiz olmaz

Sanchez ve ndombele oynamayacaksa torreira’yi dinlendirmek icin farkli bir yol bulmak lazim

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Oliviera Demirbay
Tete Ziyech Kerem
Icardi

Kaan’i torreira veya boey’nin yerine düsündüm ama ozaman da yedek kulubesinde stoper kalmiyor hamle sansimiz olmaz
Sergio izlemek istemiyorum.

niye türkiye kupası ilk tur maçında 3. lig takımıyla oynayacakmışız gibi kadrolar yapılıyor?

ali turap eyüp kaan fln dalga mı geçiyonuz yaw
Renktaş 3 adam var muadili olmayan. 3 Ekimde de çok önemli bir maç var. 2 haftalık süreçte ciddi fikstür yoğunluğunu da hesap ederek bu 3 adamı kısmen zayıf olan İstanbul maçında dinlendirmek istiyorhi herkes. Okan Hoca da böyle düşünecek bence.

Renktaş 3 adam var muadili olmayan. 3 Ekimde de çok önemli bir maç var. 2 haftalık süreçte ciddi fikstür yoğunluğunu da hesap ederek bu 3 adamı kısmen zayıf olan İstanbul maçında dinlendirmek istiyorhi herkes. Okan Hoca da böyle düşünecek bence.
3 ekimde yedek çıkalım yaw ztn yenilecez :asd:

Davinson ile ndombele oynamayacak deniliyor belki de sosyal medya sazan avidir

Geri
Üst Alt