Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.570
- 71.019
- 4.918
HT
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buda bizim kaderimiz. Bize gelmeden kaleyi bombalayan tipler formamız altında kaleye topu bile ulastiramiyordu.Theo Hernandez I getirsek o da orta açmayı unutacak ben vazgeçtim artık sol bekten
Gayet de güzel yaptılar hareketi, çalışıldıysa penaltı kadar da gol olasılığı yüksek bir hareket bence ki Icardi düzgün vursaydı harika bir gol olacaktı. Ben hala aynı görüşteyim hocam, pozisyon gol olsa şu an kafayı yiyorduk forumun tamamı. O inisiyatifi alabilmeleri de bir şey ama kaçırdılar ders olur. Bu kadar da abartılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.Hocam maç 4-0 olur eğlencesine denersin belki ki (bence rakibe de saygısızlık). Maç 0-0iken şuna hiç gerek yoktu kabul edelim. Sıçıp bir de dışarı vurarak sıvadılar.
Oha ne cinsiniz siz len.Biz de saf gibi değişiklik olsun dediler sanıyoruzicardi penaltıdan yazmasın dıye böyle atmak ıstedıler birine asist birine normal gol sayılacaktı![]()
Tabii ki haklısın dostum ama icardi nin böyle fantezilere kontenjanı var benim gözümdeYa yine de böyle şeylere karşıyım. Sonuna kadar ciddiyetle oynamak lazım. Gazozuna maç değil ki bu.
Bi kırmızı olsa bi kaza golü yesek ayıkla pirincin taşını.
Bize bağlı değil o durum artık, şartlı opsiyon var, 11 maç oynadı bile şimdiye kadar. Üstüne Kazımcan da sakat şu anda. Artık bizim oyuncumuz maalesef.Angelino'nun bonservisi alınmamalı. Buna şöyle ortası iyi böyle ortası süper dediler nerde