⚽ SL 23/24 H:3 | İstanbulspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Hocam maç 4-0 olur eğlencesine denersin belki ki (bence rakibe de saygısızlık). Maç 0-0iken şuna hiç gerek yoktu kabul edelim. Sıçıp bir de dışarı vurarak sıvadılar.
Gayet de güzel yaptılar hareketi, çalışıldıysa penaltı kadar da gol olasılığı yüksek bir hareket bence ki Icardi düzgün vursaydı harika bir gol olacaktı. Ben hala aynı görüşteyim hocam, pozisyon gol olsa şu an kafayı yiyorduk forumun tamamı. O inisiyatifi alabilmeleri de bir şey ama kaçırdılar ders olur. Bu kadar da abartılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.

kötü oynamıyoruz ama diger maclara nazara oyuncular laubali nasıl olsa atarız havasındalar

o yuzden ceza sahasında barca zannediyorlar kendilerini

Her sene bi komedi isi. Bi sene panenka ile kacan penalti bi sene paslasarak penalti kacirma bi sene kalecimizin takim arkadasina carptirip kendi kalesine gol atmasi bi sene bombos kaleye gol kacirma. Sacma sapan isler arkadas. Takimin cani istediğinde oynamak istemesi de can sikmaya basladi artik. Mac 0-0 herifler penaltiyi paslasip golu kaciriyo. Mac 2-3 farkli olur yaprarsin da boyle bi skorda yapilir mi arkadas bu ne ciddiyetsizlik. Butun dunyada dalga konusu olacaz durup dururken.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rakip son zamanlarda gördüğüm en kötü takım. 3. lig takımı gibiler.

yapılan şeye laubalilik olarak bakmıyroum fakat Kerem'in topu alışından belli

dedim heralde millet kereme laf dizmeye bayılıyor - atsın morallensin diye verdi sandım.

Hadi bunu denedik - yav , topa gelişin yavaşlığı - toptan 1 adım öteden zayıf şut gibi bir şey olacağı belliydi. Icardi nasıl atamadıysa (10 milyonda 1 kere kaırırdı heralde)

Geri
Üst Alt