⚽ SL 23/24 H:3 | İstanbulspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Yav atsaydı kimse kızmayacaktı, kaçırınca da aşırı kızmamak lazım.
Boş verin, gereken varsa hoca söyler, kendi aralarında tartışırlar, kavga ederler, belki nasıl atamadın lan onu diye taştaşa vururlar vs. halledilir bir daha da yapılmaz. Malzeme olduk dünyaya o kadar.

(Ha maç 0-0 iken madem bunun altına giriyorsan kaçırmayacaksın orası da ayrı.)
Atsaydida sovecektim tabela taraftari degiliz mac 3-0 olur yaparlar soz etmeyiz

Öyle bir şey deniyorsaniz atmalısınız. Atardı da aslında müsait idi kötü vurdu.

penaltı kaçabilir abi, bu organizasyonda da boş kaleye kaçabilir hiç sorun değil. golcünün görevi gol atmak, kısa bi süre sonra attı zaten golünü

sorun bu değil, değişik bi ciddiyetsizlik var anlayamadım

Tek olayı orta açması onu da yapamadı şimdiye kadar..Boey tarzı yırtıcı bir bek şart
Moreno tarzı rogerio tarzı sol bek lazımken helva gibi koşamayan dribling yapamayan orta açamayanı bulmuşuz.Zaten her sene başka kulübe kiralayıp elden çıkarmışlar sonunda çaktılar bi kulübe.

Bu stadın bile zemini kötüyse TFF yarın istifa etsin.

her maça bir excuse üretmek rahatsız edici

bir maçı da vurup geçelim be abi

bu beklenti yanlış mı yani

rakip bitik ama yine cılız bir gs izliyoruz

Farklı giden maçta böyle bir organizasyonu denersin de 0-0 iken olacak şey değil. Birinin asist diğerinin golü atması fikrimi değiştirmez. Ciddiyet şart. Böyle maçlarda puan kaybı canımızi çok yakar.
Futbol bir şov oyunu böyle hamleler sahaya renk katar ben destekliyorum

Penaltı pozisyonda bir sorun veya ciddiyetsizlik göremiyorum. Panenkadan daha risksiz bir organizasyon. Abartılacak bir durum yok.

Simdi ikinci yari 1 gol yersek sonra tutki atamadin girmedi top nolcak ? hesabini kim verecek icardimi keremmi okan mi
bence okan

Geri
Üst Alt