Edah Kaynak
Sarı Üye
- 7 Ağustos 2022
- 870
- 510
- 468
Rakip cok cok zayif. Bir pozisyonda 2 dk'da Ethemi 3 kez topu stop edemedi ya. Saka gibi lig malesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Attiklari icin denk gelmemisimdir.Barca Messi- Suarez ile yaptı yine Psg'de Neymar- İcardi ile yaptı ama orada maçlar 0-0 değildi. 2-0 önde olsak çok kızmam ama 0-0'da yapmak şımarıklık.
Gayet de denenebilecek bir şey, skor 0-0 tamam da pozisyon penaltı. Kullanıp kaçırmasıyla şu şekilde kaçırmanın benim gözümde pek bir farkı yok. Icardi düzgün vurabilse zaten normal kullanımdan daha garanti bir gol olacaktı kaleci yatmıştı.
Icardi daha önce Neymar ile de yapmıştı aynısını. Futbolun tadı burada, biraz eğlenin yahu.
ya bisi dicem simdiyalnız kerem hakikaten çok sola bırakmış - az bir şey çapraz bırakması lazımdı. genede kaçırılacak şey değilde
Ya aynen, fark açılır dene, 0-0'ken olduğu için kızdık aslında. Denemelerine kızmıyorum şahsen, olabilir böyle şeyler ama zamansız oldu.Atsaydida sovecektim tabela taraftari degiliz mac 3-0 olur yaparlar soz etmeyiz
bence rezil olmadıkta - bizim tivitter camiası bunu o seviyeye indirecektir.Yav aga penaltıyı geçtik caprazi fln mi düşünüyoruz rezil olduk![]()
üst üste maçlar+zemin de var
her top sekiyor abi
dünyadaki her takım bu tür kolay rakip karşısında motivasyon olarak düşüyor