⚽ SL 23/24 H:3 | İstanbulspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

Rakip cok cok zayif. Bir pozisyonda 2 dk'da Ethemi 3 kez topu stop edemedi ya. Saka gibi lig malesef.

Şöyle bir havamız oldu şimdi: o kadar toshaklıyızki penaltıyı bile yakıyoruz ağ...
Nasıl olsa atarız 🤣

Bu takim gecen sene bahsedilen disiplinsizlikle rekorlar kirarak sampiyon oldu.İyi kotu oyun tartisilir ama bu penaltiyi buna baglamak sacma.

Torerea,Boey, Abdülkerim,Kaan gibilerin mücadelesini görünce Kerem -İcardi 'nin laubaliliğinden utandım.Angelino artık orta da açamaz hâle gelmiş.Zemin de bozuk gibi,top sekiyor, oyuncular sürekli kayıyor...

Gayet de denenebilecek bir şey, skor 0-0 tamam da pozisyon penaltı. Kullanıp kaçırmasıyla şu şekilde kaçırmanın benim gözümde pek bir farkı yok. Icardi düzgün vurabilse zaten normal kullanımdan daha garanti bir gol olacaktı kaleci yatmıştı.

Icardi daha önce Neymar ile de yapmıştı aynısını. Futbolun tadı burada, biraz eğlenin yahu. :hat:

Ne diyorsun arkadaş? Gol olsaydı da sayılmayacaktı yayın içine erken girdiği için. Sadece dışarı atma/kaçırma değil. VAR varken bu şekilde bir adım erken atarsan yine iptal edilmesiyle ve penaltıyı heba etmekle sonuçlanır bu tarz fantezi işler. 0-0'da penaltı böyle riske atılmaz. Normal kullanırsın kaçırırsın o başka bir şey.

Zaha girsin bencede, biraz heyecan ve tempo gelir belki.

Demirbay out Oliveira in
Mertens out Zaha in

Gidisata gore son 15-20 dk Bakambu ve Baris da sans bulabilir.

Yav aga penaltıyı geçtik caprazi fln mi düşünüyoruz rezil olduk😄
bence rezil olmadıkta - bizim tivitter camiası bunu o seviyeye indirecektir.

yani demeye getirdiğim Kerem resmen ben topa vurmayacağım gibi geldi - bari şut atar gibi yap ne bileyim.

Nasıl, eğleniyor musunuz gençler? 10 üzerinde kaç verirsiniz ilk yarıdaki performansa?

Bu ne lakaytlıkmış. Hadi lan oradan..

Mal mal maç izleyelim zaten hiç renk olmasın. Icardi alsın köşeye vursun penaltıyı.

Rakip antrenman maçı havasında işte takılacaklar tabi. Mertens’in 6 pas içinde dışarı atması daha kritik.

7 tane isabetli şut, 24 rakip ceza sahasında topla buluşma var. Hala burada ağlayanlar var.

Geri
Üst Alt