⚽ SL 23/24 H:3 | İstanbulspor 0-1 Galatasaray | MS | 26 Eylül

-------------------Muslera
Boey -------Victor -------Apokerim-------Angelino
---------------Thor------ Kerem
Tete ------------- Mertens ----------------Kerem
--------------------Icardi

Bence bu kadroyla çıkacak hoca.

Torreira- Boey ilk 11 başlasa bile 90 dakika oynamamalı. Çok yük bindi üstlerine ve sıkışık fikstür var önümüzde. İstanbul geçen seneye göre güç kaybetmis gibi görünüyor.

Nelsson ülkesinden döndü mü?

İdmana daha çıkmadıysa kötü, sanchez de yok.

Kaldık kaan apo ikilisine hadi bakalım

Muslera
Boey.. Kaan.. Apo.. Angelino
Torreira.. Demirbay
Tete.. Ziyech.. Kerem
İcardi

Böyle çıkarız gibi.

Hamle şansımız da iyi olur. 4 Türk olacağı için direk yabancı sokabiliriz yerli yerine

—————Muslera—————-
Boey—Nelsson—Kaan—Apo
—-Torreira——-Kerem——
Tete————Ziyech——-Zaha
——————Icardi—————

Torreira- Boey ilk 11 başlasa bile 90 dakika oynamamalı. Çok yük bindi üstlerine ve sıkışık fikstür var önümüzde. İstanbul geçen seneye göre güç kaybetmis gibi görünüyor.
Katılıyorum ancak ikisini aynı anda dinlendirmemiz mümkün gözükmüyor çünkü ikisinin de yedeği aynı oyuncu. :rolleyes:

yarın mı lan maçççç

ygL90V.gif

alternartifi olan topculardan biri muslera gibi 2 3 maçtır kötü performans gösterse kenara çekilir. muslerada aynı seyi görecek miyiz bakalım. tek dezavantajı günay kötü performans gösterse kaleci değişikliğini kullanmanın sacma olacağı. ben muslera ile baslar diye düşünüyorum genede.
ndombele zaha ve ziyech 11 e yazılmaya baslanmalı artık. 30dk 45dk lar hala az maç temposunu yakalama adına. önümüz cl maçları burlarda verim alamazsak bir anlamı kalmıyor bu yapılan cl transferlerinin.

alternartifi olan topculardan biri muslera gibi 2 3 maçtır kötü performans gösterse kenara çekilir. muslerada aynı seyi görecek miyiz bakalım. tek dezavantajı günay kötü performans gösterse kaleci değişikliğini kullanmanın sacma olacağı. ben muslera ile baslar diye düşünüyorum genede.
ndombele zaha ve ziyech 11 e yazılmaya baslanmalı artık. 30dk 45dk lar hala az maç temposunu yakalama adına. önümüz cl maçları burlarda verim alamazsak bir anlamı kalmıyor bu yapılan cl transferlerinin.
Statü gereği oynayamiyor davinson sanchezle beraber. Biraz Gs yıl takip edelim
.

Geri
Üst Alt