Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.452
- 12.051
- 2.573
Günay’dınlı kadrolar alayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hükmen 3-0 riskini alıp 4 farklı yenersek olur gibiDubois i oynatabiliyor muyuz?
Yes, şampiyonluk totemi. Yıllardır.Colin kazim ?
Bana neden cevap vermedin LAN MEHMET :dddYes, şampiyonluk totemi. Yıllardır.
Sanchezle 3lüye döner bu hacı. Benden pasMüsilaj9+2 olsa İdeal onbir bu olur muydu sence @Uğur İz
Boey Nelsson Apo Angel
Sanchez Torr
Tete Aktürk Zaha
İcardi
Peki Sanchez 6 Torr 8 olan bir orta sahaya ne derdin?Sanchezle 3lüye döner bu hacı. Benden pas
Aktürk-Zaha'yı ben de birlikte oynatırız diye düşünüyordum ama Başak maçındaki uyumları hoşuma gitmedi. BakalımPeki Sanchez 6 Torr 8 olan bir orta sahaya ne derdin?
Kardo son bildirimi gördüm ya, pc ve telefondan ayrı girince bildirimler bazen kafayı yiyor bende.Bana neden cevap vermedin LAN MEHMET :ddd
Ulen sanki mbampe veli efendiAllah kahretmesin
Ndao İstanbulspor'da imiş
Off ya off
Üzerimde hiçbir at koşmadı bugüne kadar.Ulen sanki mbampe veli efendi
deplasman taraftarına 5780 bilet ayrılmışMac olimpiyat stadinda mi?
Galiba en az 20 bin bilet aliriz da keske hic olmazsa yarisini verseler. Bos stadyumdaki maclarda izleyesim gelmiyor
Evsahibi isterse %30'a kadar veriyorlardi. Gecen sene Umraniye macinda 19000 civari vardi.deplasman taraftarına 5780 bilet ayrılmış
ev sahibi tarafı içinde gs passoligiyle istanbul bileti alamıyosun nasıl 20 bin olcaz![]()
Simdi baktim. Mac olimpiyat stadinda degil. Kasimpasa stadi.deplasman taraftarına 5780 bilet ayrılmış
ev sahibi tarafı içinde gs passoligiyle istanbul bileti alamıyosun nasıl 20 bin olcaz![]()