⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

mesela neden cumartesi 20 değil de pazar 16? umarım ''aynı gün oynanacak ts-fb maçında unutulur nasılsa'' diye bir hakem katliamı yaşamayız.

Bu Mamadou Fall, Boey'u her maç çok zorluyordu. Ama 60 dk sonra pili bittiğinde de Boey üstünlüğü ele alıyordu. Bu maçta sola mı sağa mı koyacak göreceğiz. Kaan oynarsa sola koyar. Orada da Kaan'ın iyi performansı maçın kilit noktası olur.

Abdülkerim ya da Sanchez yoksa Kaan'ı orada kullanmak lazım iç sahada olsak yine Berkan denenebilir ama deplasmanda daha sağlam bir arka taraf olmalı.

Muslera
Barış - Nelsson - Kaan - Köhn
Torreira - Demirbay
Zaha - Mertens - Kerem
Icardi​

Abdülkerim ya da Sanchez yoksa Kaan'ı orada kullanmak lazım iç sahada olsak yine Berkan denenebilir ama deplasmanda daha sağlam bir arka taraf olmalı.

Muslera
Barış - Nelsson - Kaan - Köhn
Torreira - Demirbay
Zaha - Mertens - Kerem
Icardi​
Bende bu kadroyla cikmamiz gerektigini düsünüyorum. Zaha iyi sinyaller verdi son resmi macta.
Günay-Berkan-Eyüp-Ndombele-Oliveira-Tete-Ziyech-Vinicius yedek kulübesinde oturacak.
Kulübede Süper Lig tecrübesinde gercek sag bek, stoper ve sol bek olmayacak.
Milli aradan sonra 3 sakat defans oyuncusu düzelmis olmali.

Kerem o sahada hep iyi isler yapti. Yine yapar.

Bu maçı alırsak şikecilerin ts deplasmanında puan kaybetme ihtimali de çok bariz biçimde artar.

Haftada bir maç az geliyor. Günler geçmek bilmiyor.

Biz bu maçı alıp şikeciler de puan kaybederse ne rüzgar kalır ne de basın desteği başlarlar Tadic şöyle Dzeko böyle diye sallamaya... Okan hocam da çıkar içerdeki Fenerbahçe maçına şampiyon olarak çıkmayı planlıyoruz diye açıklamayı yapıştırdı mı tamamdır ...

Gol yeme ihtimalimiz baya yuksek gorunuyor. Umarim skoru aldiktan sonra yeriz. Geriye dusmek sacma sapan firsatlar verir kasimpasaya. Yine ilk yarim saat bezdirici baskiyla hic top kaybetmeden bam gum vurmaliyiz.

Bu Mamadou Fall, Boey'u her maç çok zorluyordu. Ama 60 dk sonra pili bittiğinde de Boey üstünlüğü ele alıyordu. Bu maçta sola mı sağa mı koyacak göreceğiz. Kaan oynarsa sola koyar. Orada da Kaan'ın iyi performansı maçın kilit noktası olur.
bilmiyorum benim izlediğim zamanlara mı denk geldi ama son 1.5 ayda 3 kere kpaşa izlemiş olabilirm - Fall kadar beceriksiz kanat oyuncusu az gördüm.

Futbol dışında ultra önemli anlam yüklendi - iyice stresi sıkıştırıldı bu maçın. Dünkü tatavaların bir anlamda amacıda buydu.

kağıt üstünde her zaman dediğim gibi zorlanmamamız gereken bir maç - her zaman ki düşüncem ilk yarıda erken golleri bulup, gol yemeden paşaya ve hakeme moment/ihtimal tanımamak lazım.

özetle rize maçındaki gibi çıkıp işimizi yapmak lazım.

galibiyet sonrası müthiş keyifli bir akşam olmaya aday.

asdasda.webp

keşmekeşin ortasında eller havada bu ne demek ?ne maksat?

Geri
Üst Alt