⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

bunlar aynı kişi değil mi

Abdulkadir Bitigen: Toplam 4 lig yönetti
Atilla Karaoğlan: Toplam 2 lig yönetti

Kasımpaşa maç başı 120 km koşan bir takım.

Merkezden şut denemeleri ve kenar ortaları ile gol arıyorlar, bilhassa duran toplara dikkat etmemiz gerekiyor. Bir kanatları Fall ile işlerken öteki kanatları stop durumda, işleyen kanattaki Fall ise tek devrelik adam çabuk yoruluyor.

Kalede Gianniotis'i oynatmak için mecburen 3.yerli olarak Yasin'i sol stopere çekiyorlar eğer Porozo oynarsa daha kötü çünkü Yasin stoperde çok aksıyor.

Kenardan oyuna atabilecekleri iyi hücumcuları yok, ilk alternatifleri Oğulcan Çağlayan oluyor.

Maçın şifresi öne geçmek, geri düşersek pek kazanabileceğimizi düşünmüyorum çünkü iyi kapanıp bol koştukları için pek alan vermiyorlar.

En azılı heriflerden birini vermişler.

Zorbay, Arda Kardeşler ve Atilla bu üçü nefretlik.

hakemden ziyade bizim stoper hattımız düşündürücü,erken gol böyle maclar icin cok önemli

Bu maçın anahtarı Hajradinovic ve Aytaç'a yapacağımız baskılar olacak. Aytaç hantal bi adam Mertens ve Torreiranın nefes aldıracağını zannetmiyorum ama Hajradinovic Aytaç kadar hantal değil ve daha inceci bir adam ani bir pozisyon kaybında demarke konumda yakalarsa savunma arkasına zehri bırakabilir. Umarım Okan hoca pres taktiğini buna göre ayarlar çünkü Hajradinovic'i pasif hale getirmek demek kasımpaşanın hücum gücünün %70ini sıfırlamak demek. Ayrıca Ben Ounes, Nuno Da Costa ve son aldıkları Rochinha 1e1lerde etkili, çalımcı adamlar Berkan falan oynayacaksa bu adamlara karşı daha temkinli durmalı.

Biz kazanırsak TS'nin üstündeki baskı azalır, FB'nin üstündeki baskı arşa çıkar.

Psikolojik anlamda müthiş önemli bir maç.

ts-fb maçı cephesinden güzel haberler geldi.

maçın hakemi düzgün. ts'un sakatları bir bir düzeldi. bir tek ounachu olmayacak gibi.

yanlız bizim maçın hakemini beğenmedim.

haydi ulan yaaaa. iş bizde. biz yenersek iş biter. haydiiii konsantrasyooonn!!!

barış-kaan-nelsson-köhn
torreira-demirbay
ziyech-mertens-kerem
icardi

en mantıklı 11.

ziyech 60 falan çıkarır sonra da zaha maha biri girer

fall karşısında boey bile zaman zaman zorlanıyordu. kaan da zorlanır bence. barış gibi süratli ve fizikli bir adam koymak daha mantıklı geliyor bana da.

Berkan başlarsa muhteşem bir hata olur.Pasanin ileri hat sıkıntılı da Costa falan çok çevik adam berkan stoper orijinli değil.Baris-Kaan-Nelsson-Kohn olmalı ileride barış yerine de zaha

Kaan'ın stoper performansı çok iyi değil bu arada.

Berkan'ın da deplasman maçında zorlu rakibe karşı şüpheli.

Zor karar. Barış fiziken iyi ama dengesiz girebiliyor rakibe.

Geri
Üst Alt