⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

Adsız.webp

Aşkımıza kavuşuyoruz

Kazanıp keyifle diğer maça geçeriz

Bu maçtan fazla emin olunup Fenerin kesin puan kaybedeceğinin düşünülmesi bir acaba dedirtiyor da neyse
kağıt üstünde almamız lazım ama dengeler öyle haldeki,

fenerin paşayı babaladığını biliyoruz.
paşanında fenerin arkabahçesi olduğunu biliyoruz.
fakat bjk yenilince paşa'ya 4üncülük ihtimali de çıkıyor.

bir de 15 günlük ara öncesi stresim var - hep bir şey yanlış gider kaygım var.
kazanıp geçsekte akşamına keyif maksimumda olsa

Bu maçla ilgili merak ettiğim konu deplasman tribünü için ne kadar kontenjan ayırdılar bu sene fenerin 0-2 kazandığı maçta 2 blok verdiler eğer bize sadece sol tarafı verirlerse ağır skandal olur.

Ligde hiçbir maçta bu kadar tedirgin olmadım daha önce de yazdım 2 kez rüyama girdi maç birinde yenildik birinde berabere kaldık ..Bir karamsarlik var kaç gündür İnşallah basıp geçeriz

Bana bu işler hiç normal gelmiyor. Antep ve Hatay maçlarında tüm kale arkalarını verdiler İstanbulspor maçında 30 bin kapasite verdiler Kasımpaşa'da yine fazlasıyla verdiler adamlar deplasman oynamıyor ki 4 tane saydığım maçta iç sahada atmosferi vardı.

Uyumayin lan bugun Iftarda kasimpaşa var. Guzel bir iftar yapip sahura trabzona davetliyiz

Ligden başka hedef yok, yorgunluk yok, bahane yok. Bu maçı aslan gibi oynayıp almaları gerek moralimizi bozmayın.

Kerem 30 metreden attığın golü tekrarla lütfen.

Fena tirsiyorum bu mactan

Sanki bir rehavet havasi var kulüpte. Gecen sene konya macinda oldugu gibi tokadi yiyecekmisiz gibi geliyor

Üstelik bir kac hafta önce herkes fbnin samsun macini banko görürken bizim trabzonda puan kaybetmemizi bekliyordu. Tam tersi oldu, bu kez de benzer bir senaryo olabilir.

Bence şampiyonluk yolunda bu sezon en kritik maç.

Kazansan, Fener kazansa bile aşırı gergin, yıpratıcı maç geçireceği kesin.

az kaldı 8 e kadar beklemicez maç için

Geri
Üst Alt