⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

dün geceden beri 10 mesaj yazılmış sadece , aabicim siz cimbomlu değil misiniz havaya girseniz alo

Bugün fener yener bence trabzonu, bizim bu maçı almamız lazım kasımpaşa iyi futbol oynuyor, kasımpaşa tribününde izleyeceğim maçı bakalım nasıl olacak 😀

OH ULEN MAÇ GÜNÜ

Dün akşam bugünkü tercihlerimi belirlemek için aşağıdaki videoyu izledim

Tercihim pringles hoşbeş çizi ruffles ve tadelle olacak gibi

çok denyo karşılaştırmaları var - herifler ızgara köfteyi beğendi ve beyti üzerinde en iyi yemek seçmişlerdi.

Hoşbeş : Kakao ve hindistan cevizi
Pringles : Barbekü ya da varsa tuzlu sirkeli(içecek tercihi bira ise ikincisi)
Ruffles : Ketçap / Soğan Peynir
Tadelle : Tadelle.

benim içinde ye herr zeytin - soya fıstığımla senle yarışacak durumda değilim.

giphy.gif

En büyük risk gündüz maçı olması
Hoca ne yapıp edip tam konsantrasyonu sağlamalı

Hakeme koz vermemek çok önemli.

rakip takıma bile demiyorum - direkt hakeme koz vermemek lazım.

fenerde akşam dakika 7 8 den itibaren sniper düşmeleri - eller kollar havada modunu erken açacaktır.HUM hakem olarak "kandırmaya yönelik hareketten" sarıları sıralaması gerecek. ama hafta arası ne yapıldı ? Sarı kart babalaması yapıldı di mi ...ayarlı konular hep.

deniyor ki kasımpaşa tribunleri full fenerli taraftarlar ile doldurulsun . o yüzden saat 16:00 . belli olur zaten maç öncesi

Haftada bir mac yapiyoruz takimin delirmis gibi oynayacagini dusunuyorum ben artik. Sanilanin aksine gule oynaya her mac 4 gollu falan kazanicaz artik.

Gündüz maçı bana hep ters gelir. Umarım futbolcular benim gibi değildir.

Ligin en çok gol yiyen takımı kasimpati ama geçmiş maçlarda da hep zorlu geçmiş bunlarla maclar

Ligin en çok gol yiyen takımı kasimpati ama geçmiş maçlarda da hep zorlu geçmiş bunlarla maclar
paşa deplasmanları hep sıkıntılı oldu maç içinde bizde. ama bu sezon samsun deplasmanı antalya maçı rize vs hep erken gollerle fişi çektik- bjk deplasmanı olmadığı kadar rahat geçti kötü oynamış olmamıza rağmen ofansif olarak.

ilk yarı 2 gol bulup 2-0 devre yaptığımız anda %51 aldık maçı - 45-60 arasında da kaza olmazsa 3ü atar rahatlarız.

Geri
Üst Alt