⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

inşallah Okan hoca gidip zahayı falan 11 başlatmaz kerem geçen maç kötü oynadı diye. RTE stadı keremin muhtemelen en iyi oynadığı stadyum

hemde Fener maçı öncesi maç (neden aynı anda değilse bu kadar gergin ortamda)

harikulade.

işimizide doğru becerirsek - hakemede rize maçındaki gibi çaresiz halde bırakırsak muazzam bir gün bekliyor bizi 17 martta.

Derhal şimdi açıklama yapmalı yönetim.
Yoksa bu şerefsizler bizi bu maçta doğrayacaklar.

O iş bize düşmüyor işte

Bizim milli takıma gitme diyebileceğimiz bir topçumuz yok ne yazık ki

Valla reis biri risk alıp oynasın, ikisi maalesef yumuşak adamlar, çok sakatlaniyorlar. O yüzden en sevdiğim stoper nellson

Kazanırsak fbnin zaten zor olan ts maçı iyice zorlaşır bugün ligin en kötü iki takımından biri olan Pendiğe karşı ne hale düştüklerini gördük hakem biraz yürekli olsa puan kaybı yapacaklardı biz kazandıkça strese giriyorlar kazanıp strese sokmalıyız Trabzon'da kadıköydeki gibi hakemler olmaz ciddi kritik maç yarım sıfır olsun bizim olsun

Valla reis biri risk alıp oynasın, ikisi maalesef yumuşak adamlar, çok sakatlaniyorlar. O yüzden en sevdiğim stoper nellson
Ben Davinson'u da Abdülkerim'i de Nelsson'dan daha çok seviyorum

Bence biz yanlış yönettik sakatlıklarını net şekilde

İyileşti sanıp sahaya attık geri dönüşlerini uzattık

Ben Davinson'u da Abdülkerim'i de Nelsson'dan daha çok seviyorum

Bence biz yanlış yönettik sakatlıklarını net şekilde

İyileşti sanıp sahaya attık geri dönüşlerini uzattık

Benim için en iyi stoper sahaya cikandir, Abdülkerim de davinson da düzenli sahaya çıkamıyor

Şu fener maçından sonra futbolcu olsam pazar günü gelmek bilmezdi. Umarım bu rezillik takımı ateşler

kim bekleyecek şimdi 7 gün!

isterse maçı holding'in ceo'su yönetsin farketmez.

ciğeri sahada bırakmalı oynamak lazım.

nasıl ki 2 gün önceki hakemimsiyi rezil kepaze ettik, burada da aynısını yapmalıyız.

inşallah trabzon'da fb bazı şeylerini bırakıp gelecek.

Beklediğim kadro:

Muslera
Barış Nelsson Berkan Köhn
Torreira Demirbay
Zaha Mertens Kerem
Icardi

Berkan stoper rize maçında sıkıntı olmaz demiştim ama bu maçta bariz sıkıntı olur. Kasımpaşanın koşucu forvetleri var başımıza iş alırız berkan stoperle çıkarsak

Bu deplasman kalan deplasmanlar içindeki puanı en çok olan takım.Gündüz maçı stadı sikko .Bu sebeple zor maç ama bizim zor maçlarımızı aldığımız bir gerçek.Generin takibi küme düşme mücadelesi vermiyor amaçsız bir takım be üstüne bu kadar gazladılar rehavetle rahat bir fener galibiyeti gelebilir.
Bu maçı önemseyelim TS maçına bakmayalım bile

muslera

BAY nelsson apo köhn

torriera demirbay

ziyech mertens kerem

icardi

Geri
Üst Alt