⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

Tjk ve Alanya maçlarımız şampiyonluk maçlarıydı. birini geçtik kaldı Alanya.

buraya kdr sorun olacağını sanmıyorum ben.

Rakibimizden. O kadar farklı bir karizmatik tavrımız var ki şampiyonuz ya. Adamlar sapır saçma penaltılar kararlar ile gidiyor seviyeleri belli

beyler hiç ptesi güü öncesi delirmeyin
bir kesiminiz Ramazan olarak orucunuzu tutmaya başlayacaksanız hiç yormayın kafanızı. şimdiden tutanlar için allah kabul etsin.

17 Mart
Saat 16:00 bizim maç
Saat 18:00 de 1-4 lük skor keyfi

bunu otelinde maç öncesi telefonda stadda izleyip eli ayağı birbirine dolaşacak olan MHY aklınıza gelsin, Ferdi aklınıza gelsin..ismail kartal aklınıza gelsin

sonrasında saat 21:00 de 5 farkla averaj muhabbetinin yokolduğu bir durumu düşünün rahatlayın.

düşük seviyede 2 gram akıllıya prim verirseniz sinir stresten başka bir şey kazanmazsınız.

Stoper durumu haric kadro net ilk defa. Herkes iyilesti. İleri icardi kerem mertens baris 4lusunu bozmayacagini dusunuyorum. Ziyech ile baslarsa pres gucumuz dusebilir buna hic gerek yok.

Gündemi takip etmeyi bıraktım, sadece Galatasaray'ın maçlarıyla ilgileneceğim, suyun karşısında ne bok yerlerse yesinler,

hartkor şekilde şampiyon olacağız.

delik desik et fner 5p geriden gelsin, tirmtreye titreye trabzonda sahaya ciksin!

Kerem Aktürkoğlu şov bekliyorum.

IMG_20230928_155622.webp

Ben orta ve VAR hakemi şovu bekliyorum bizim yönetim susmaya devam ederse.
Onu ben de bekliyorum ama hepsini üst üste koyarak silke silke yeneceğiz.

Bütün bu kirli oyunlarını başlarının üstüne yıkacağız.

Onu ben de bekliyorum ama hepsini üst üste koyarak silke silke yeneceğiz.

Bütün bu kirli oyunlarını başlarının üstüne yıkacağız.
Böyle bir anlayış yok yalnız

Biz böyle düşündükçe bunlar daha da aleni yapıyor ve arsızlaşıyor

Taraftarın artık harekete geçmesi lazım

Ultraaslan öncülüğünde yürüyüş yapılmalı

Anladıkları dil budur çünkü

Böyle bir anlayış yok yalnız

Biz böyle düşündükçe bunlar daha da aleni yapıyor ve arsızlaşıyor

Taraftarın artık harekete geçmesi lazım

Ultraaslan öncülüğünde yürüyüş yapılmalı

Anladıkları dil budur çünkü
Taraftardan önce bu kulübü temsil etmesi için başkanlık koltuğunda oturan kişi harekete geçmeli.

İş işten geçince konuşmak kadar boş bir şey yok dünyada. Zehir zemberek açıklamalar ve çıkışlar yapmaları gereken adamlar üç maymunu oynuyorlar yine.

Alenen şike yapılıyor bu ligde bu sezon, ne ilk defa ne son defa. Bu kaçıncı yahu. Hâlâ susuyorlar. Galatasaray'ın hakkını savunamıyorsanız bırakın gidin.

Beklediğim kadro:

Muslera
Barış Nelsson Berkan Köhn
Torreira Demirbay
Zaha Mertens Kerem
Icardi
Berkan olmaması lazım iyi niyetli fakat stoper olmadığı için kademe olayını çok iyi bilmiyor ayrıca kasimpasa çok fazla kale önünde oynayan şut çeken takım bize direkt kesici stoper lazım yani sakatlardan biri fedakarlık yapacak yoksa çok pişman oluruz

Bugün bir açıklama yapılmalı.
Ama Çarşamba günü yalı çocuğu basın toplantısı düzenleyecekmiş. Orada sanırım yine 10 senerdir Şampiyon yapılmadakları ve mağdur olduklarına anlatıp bize sallar her zamanki gibi.
Yani bugün açıklama yapılmayacaksa Perşembe günü bunların lehine yapılan bütün hakem hatalarını gösterip nasıl kollandıklarını hatırlatmalılar.

Geri
Üst Alt