⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

Ben zor mac olacagini dusunmuyorum bizim sahada olsa daha zor mac olurdu kapanirlardi kasimpasa kultur olarak hep cok gol yiyen savunmasi kotu takim olmusturki 50 gol yemisler en alttaki istanbuldan daha fazla gol yemisler

Oynamak isteyecekler biz onde basarsak rahat rahat kazaniriz golude erken bulursak bir 6 daha gelebilir

Kume dusme dertleride olmadigi icin rahat oynayacaklar ilk golden sonra duserler gibime geliyor yeterki biz gol kacirma krizine girmeyelim

9 gun aradan sonra oynayacak olmamiz abdulkerimin donecek olmasi dinlenmis bir Galatasaray takimini bu ligte yenecek puan alacak takim yok bence rahar kazanip fener macina bakariz

Nevzat Dindar: "Galatasaray'da Davinson Sanchez ile Abdülkerim Bardakcı’da 1. derece zorlanma tespit edildi. İki futbolcunun, Kasımpaşa maçında da oynaması beklenmiyor."

9 gün var ya 1. Derece en rahatı değil mi ne konuşuyor bu

Plase Galatasaray düşmanlarından. Rize, Sivas'ın ardından Kasımpaşa, Karagümrük ve Hatay geliyor. Rize'ye yaptığımızı bunlara da yapar evlenme vaadiyle kandırıp yatakta terkederiz inşAllah 👍

bu maçtan sonra mart sonuna kadar ara olduğunu yeni farkettim.

x2 önem kazandı.

evlenme vaadiyle kandırıp yatakta terkederiz
Lol.gif

Sanchez yada apo birisi fedakarlık yapmak zorunda berkan iyi niyetli olsada olmuyor

Berkan bu maçta stoper oynarsa sıkıntı olur. Rizenin forvetleri çöptü bunlarda iyi topçular var paketleyebilirler Berkan'ı.

Bu maci alip araya giriyoruz. Tek hedef galibiyet serisi rekoru olmali artik . Hucum gucu baya yuksek bi takim ama defansta baya zaaflari var. 1-3 1-4 galibiyet cok yakisir .

bakalım 17 marta kadar ne gündem doldurmaları gelecek...

Kaan stoper olmalı

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rize gibi dağınık bir takım değil Kasımpaşa ama şöyle bir durum var her şekilde açık oynuyorlar yani pozisyon bulmakta zorlanmayız diye düşünüyorum.
Salı veya çarşamba paşa başkanı fener ile ilgili güzellemelere de başladı mı tamamdır bu iş :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

pendik ve istanbuldan sonra ligde en çok gol yiyen 3. takım ama buna rağmen de fazla gol atan takım

oynanan maç eşit olmadığı için bugün ki ts maçına saymaz isek fb-gs den sorna en çok gol atan 3. takımlar

Düşündürücü bir match

Geri
Üst Alt