⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

Kerem kardeşim ramazan sonrası kaza edersin orucu lütfen

var hakemini araştırdım.

ekseriyetle anadolu maçlarında var ve avar hakemi olmuş.

şikecilerin 2 yıldır algı yaptığı "ofsaytımsı" pozisyonunda avar imiş. hatta konuşmalarda en doğru saptamayı yapan kişi kendisi. yatabarenin ofsaytta olduğunu, çizginin nelsson'dan çekilmesi gerektiğini ısrarla söylüyor fakat özgüç türkalp dinlemiyor.

bu sene fb-karagümrük maçında, samet akaydın'ın elle kestiği pozisyonda verilmeyen penaltının da avar hakemi imiş.

öyle bariz bir skandalı yok gibi.

ancaaaak

avarda arda kardeşler var.

bu hakemler arasında tecrübeli-tecrübesiz hiyerarşisi olduğundan, bakalım var odasını birincioğlu mu yoksa kardeşler mi yönetecek.

varlık pozisyonlarda genelde az tecrübeli hakem çok tecrübeli hakeme insiyatif bırakır hele ki biraz gri bir pozisyon ise.

ben atilla karaoğlan-arda kardeşler arasında pek karar mercii olabileceğini sanmıyorum. o var odasının içinde arda kardeşler olunca da hiçbir şeye güvenemiyorum.

var hakemini araştırdım.

ekseriyetle anadolu maçlarında var ve avar hakemi olmuş.

şikecilerin 2 yıldır algı yaptığı "ofsaytımsı" pozisyonunda avar imiş. hatta konuşmalarda en doğru saptamayı yapan kişi kendisi. yatabarenin ofsaytta olduğunu, çizginin nelsson'dan çekilmesi gerektiğini ısrarla söylüyor fakat özgüç türkalp dinlemiyor.

bu sene fb-karagümrük maçında, samet akaydın'ın elle kestiği pozisyonda verilmeyen penaltının da avar hakemi imiş.

öyle bariz bir skandalı yok gibi.

ancaaaak

avarda arda kardeşler var.

bu hakemler arasında tecrübeli-tecrübesiz hiyerarşisi olduğundan, bakalım var odasını birincioğlu mu yoksa kardeşler mi yönetecek.

varlık pozisyonlarda genelde az tecrübeli hakem çok tecrübeli hakeme insiyatif bırakır hele ki biraz gri bir pozisyon ise.

ben atilla karaoğlan-arda kardeşler arasında pek karar mercii olabileceğini sanmıyorum. o var odasının içinde arda kardeşler olunca da hiçbir şeye güvenemiyorum.
hahaha ts-fb maçının avar'ı da emre malok olmuş. sanırım tezimde haklıyım. isimsiz hakemleri paravan yapıp arka plandan "babalar" müdahale etmeye çalışacak.

Kasimpasa denen takimin bu kadar ciddiye alinmasi garibime gidiyor
En son fener maclarini izledim savunma yapmayi beceremeyen bir takim fener 4 5 tane net gol kacirinca mac son saniyeye geldi dayandi

Hairadinovic denen oyuncu senelerdir ligimizde hic bir espirisinide gormedim
Bence En kirtik adamlari Fall Ve Aytac

Tempolu baskili oynarsak zorlanmadan geceriz mutlaka savunmada hata yapat bunlar tek sorun bizde net gol firsatlarini harcarsak mac komaya girer zaten ozaman rakip istanbulda olsa mac zora giriyor

Iki mac cok baglantili olacak biz kazanirsak bomba fenerin kucagina dusecek ve trabzonun eli kuvvetlenir rahat oynayacaklar bugun lig bitebilir

Biz yenemezsek bu sefer fener ekstra motive cikacak ozaman kazanirlar

Biz yenersek fener yenemez buna eminim

Bu Maç'ta Oranlar ve Oran Değişimler'i dün oynanan Porto - Vizela Maç'ına çok benziyo.1/2 olabilir bu Maç ama banko olarak bence 2.Y 2 olabilir..

Kerem Aktürkoğlu'nun maçı olur, duran toptan da gol yiyebiliriz bu sefer. 1-3(2 Kerem+1 İcardi) gibi bir skor bekliyorum. TS de akşam kaybetmez ve lig bu gece bitebilir diye düşünüyorum.

Ite köpeğe cevap tarzı farklı bir skor bekliyorum. 0-4 0-5

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

maça hazırız

lok1.webp

Abdulkerimde riske girilmeyecekmis. Okadar riske girildi topcularda bu maçta mi girilmiyor.

Geri
Üst Alt