- 17 Eylül 2018
- 20.822
- 23.651
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın top oynamaya niyeti olsa tek başına takım.Ziyech ne topcu agaaaa. Adamin attigi paslar müthis
Gol pozisyon engelleme ve son Adam. Tutmasa zaha rakip gelmeden once vurma imkani kalacakti.Beyler ben objektif bir insanım penaltı doğru ama kırmızı çıkmaz diye biliyorum yanlış olabilirim ama o kural kalkmadı mi hem penaltı hem kırmızı
Biraz Zaha’yı övmek, Icardi’yi yermek için zorluyorsun gibi görünüyor1 tane kendi kalesine attı 1 tane attı.
1 tane penaltı kaçırdı, 1 tane attı.
Icardi maçı kendisi zora soktu en başta. Zaha kırmızıyı aldırmasa maç gitmişti.
Adam topa müdahalesi yok direkt olarak zahayı düşürmeye vuruyor.Beyler ben objektif bir insanım penaltı doğru ama kırmızı çıkmaz diye biliyorum yanlış olabilirim ama o kural kalkmadı mi hem penaltı hem kırmızı
oha ben de mertensi hem taktir eden hem de eleştiren bir post atmıştım aynı zamanda (hala arkasındayım bu arada).3-3'ken Mertens'in karşı karşıya olmasına rağmen kaleye arkası dönük kontrol ettiği ve Torreira'ya bırakmak zorunda kaldığı pozisyonda nasıl çıldırdım. Oyuncu falan değiştiriyorduk o ara. Sonra buraya yazdım. Mesajı gönderdim. Benden önceki son mesaj "gooool" imiş, onu gördüm. Geriden izliyordum biraz...
Allah kahretsin böyle futboluOruç gitti. 61 gün kefaretin var
O senin işin Okan Buruk konusundaBiraz Zaha’yı övmek, Icardi’yi yermek için zorluyorsun gibi görünüyor