⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

Bu galibiyet tribündeki kani bozuklara,puan kaybetmemizi bekleyen serefsizlere,aytac kara adindaki mamalanmis irz düsmanina ve mac boyunca forum da aglayan olumsuz hava yaratmaya calisanlara gelsin veya girsin istediginizi secebilirsiniz

Bu takim sampiyon olacak

Beyler ben objektif bir insanım penaltı doğru ama kırmızı çıkmaz diye biliyorum yanlış olabilirim ama o kural kalkmadı mi hem penaltı hem kırmızı
Adam topa müdahalesi yok direkt olarak zahayı düşürmeye vuruyor.
Topa ufak bir teması olsa hadi sarı dersin ama yok müdahale zaha'yı etkisiz hala getirmek.
Net kırmızı, net. Hayatımda gördüğüm en temiz kırmızı kart.

Biz bu takimin kopegiyiz kopegi.Sacma sapan bi mac oldu ona ragmen bu sekilde kazanmak muthis bi moral.Umarim Trabzon bi guzellik yapar da puan kazanirlar bu aksam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız 3-2'den sonra Zaha'nın penaltı pozisyonu aynı deplasmandaki Manu maçı gibiydi. Onda da yediğimiz golden çok kısa süre sonra Zaha hemen hemen aynı pozisyonda gol atmıştı. Bunda rakip çekip penaltı yapmayı seçti...

3-3'ken Mertens'in karşı karşıya olmasına rağmen kaleye arkası dönük kontrol ettiği ve Torreira'ya bırakmak zorunda kaldığı pozisyonda nasıl çıldırdım. Oyuncu falan değiştiriyorduk o ara. Sonra buraya yazdım. Mesajı gönderdim. Benden önceki son mesaj "gooool" imiş, onu gördüm. Geriden izliyordum biraz...
oha ben de mertensi hem taktir eden hem de eleştiren bir post atmıştım aynı zamanda (hala arkasındayım bu arada).

Derhal derhal derhal

Tribundeki kisiler hakkinda yasal islem baslatilmali

Arkadaslar bu olay malum kisi veya onlarin yetersiz?? bakiyeleri tarafindan tertip edilmise benziyor..

Kesinlikle kulup bunun ustune gitmeli.

Karsimizda Turkiyeyi karanliklara ve icsavasa suruklemek isteyen bir olusum var..

Geri
Üst Alt