- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Bizim gündüz maçları git gelli oluyor hep Real'le çeyrek final oynadığımız sene Yozgat'tan 4 mü ne yemiştik konsantrasyon sorunu oluyor galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devam etsinler her temasta mercekle çıkar aramaya.Fenerli sayfalar Paşa'nın boş kale kaçırdığı, Berkan-Ben Ouanes pozisyonu için algı girişimlerine başlamış

bir yerde paşalı boştaki topa giderken kimdi bizden hatırlamıyorum topa müdahele etti bir an durdu ya maç ...kesin o pozisyona yağacaklar .Hangi penaltıymış o.
Bein şu pozisyonu ekrana getirmedi, inanılır gibi değil! Açıklama yapacaksanız şu konu hakkında da konuşun!
Hak verdiğim davranış, oruç olunca saat 16:00'dan sonra böyle oluyor insan.Ndombele akşam yemeğini düşünüyor.
Özür dilerim hakem abi
İstatistikler nerde?Adamların her biri 12 km ve üzerinde koşmuş.Bizim en iyisi kerem demirbay 11 km
Onlarda Aytaç 12.90 km koşmuş
El pozisyonuysa kapalı diye gördüm, penaltı diyemem.Penaltımızı da vermedi ilk yarıda.
Lig tv den baktımİstatistikler nerde?
Tepki almamda sıkıntı yok ki bilmediğimden yazdığımı eklemiştim zaten. Her yıl bir kural degisiyor biz napalim rdasYa burada adrenalinimiz tavan yapmış, nabzımız 150 atıyor, değişeli 10 seneye yaklaşan kuralı bilmiyormuş gibi yazıyorsun, ufacık da tepki alacaksın artık yani...
Hani BJK maçında Gomis'i gole giderken arkadan çekip indirmişlerdi. Penaltı + kırmızı olmuştu. Onda da millet hem penaltı hem kırmızı nasıl oldu diye bir şaşırmıştı. Gomis'in daha ilk dönemiydi bizde. O zaman bile çok yeni değildi kural öyle düşün...