⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

Bizim gündüz maçları git gelli oluyor hep Real'le çeyrek final oynadığımız sene Yozgat'tan 4 mü ne yemiştik konsantrasyon sorunu oluyor galiba.

Hangi penaltıymış o.
bir yerde paşalı boştaki topa giderken kimdi bizden hatırlamıyorum topa müdahele etti bir an durdu ya maç ...kesin o pozisyona yağacaklar .

alakası yok penaltıyla temiz müdahele.

işte bu noktada şu hakemede laf edemiyorum - ikinci yarı net maç yönetti sayılır - rakibe olan kartların aksamasını hatırlamıyorum - hatta şu an maçıtaki golleri bile hayal mayal hatırlıyorum.

felaket sıyırdım bu maç.

maci izleyemedim.

tekrarini izleyebilecegim bir link atarsaniz sevinirim :)

1710689501934.webp

haysiyetsiz fenere ts yağlı yağlı bi de hakem hatasıyla falan soksunda ligden çekilsinler utanmazlar

Adamların her biri 12 km ve üzerinde koşmuş.Bizim en iyisi kerem demirbay 11 km
Onlarda Aytaç 12.90 km koşmuş

Özür dilerim hakem abi

Ya burada adrenalinimiz tavan yapmış, nabzımız 150 atıyor, değişeli 10 seneye yaklaşan kuralı bilmiyormuş gibi yazıyorsun, ufacık da tepki alacaksın artık yani...

Hani BJK maçında Gomis'i gole giderken arkadan çekip indirmişlerdi. Penaltı + kırmızı olmuştu. Onda da millet hem penaltı hem kırmızı nasıl oldu diye bir şaşırmıştı. Gomis'in daha ilk dönemiydi bizde. O zaman bile çok yeni değildi kural öyle düşün...

Geçen seneki Karagümrük maçı gibi oldu.O maç biz 3-3 berabere kalmıştık.İcardi penaltı kaçırmıştı ama bi gün sonra İstanbul fenerle 1-1 kalmıştı

Bu fb nin parası cebinde kalıyor ya paso
Toptan cl katılımıyla alıcaz koççç

Acele etme teşvik meşvik

Ya burada adrenalinimiz tavan yapmış, nabzımız 150 atıyor, değişeli 10 seneye yaklaşan kuralı bilmiyormuş gibi yazıyorsun, ufacık da tepki alacaksın artık yani...

Hani BJK maçında Gomis'i gole giderken arkadan çekip indirmişlerdi. Penaltı + kırmızı olmuştu. Onda da millet hem penaltı hem kırmızı nasıl oldu diye bir şaşırmıştı. Gomis'in daha ilk dönemiydi bizde. O zaman bile çok yeni değildi kural öyle düşün...
Tepki almamda sıkıntı yok ki bilmediğimden yazdığımı eklemiştim zaten. Her yıl bir kural degisiyor biz napalim rdas

Geri
Üst Alt