⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

KDB üstad bugün gününde değildi, sağlık olsun. Aslında genel anlamda pek iyi olmadığımız bir maçta geriye düştüğümüzde dahi vazgeçmeyen takıma büyük alkış.

İşin en güzel tarafi da prim için çıkan her takımı mosmor edip yolladık.

yönetimin artık sağlam bir trol ekibi kurması gerekiyor. sıktı artık. şu maçı bile hakemle aldığımız algısı yapılıyor. Karşı tek bir girişim yok

bir yerde paşalı boştaki topa giderken kimdi bizden hatırlamıyorum topa müdahele etti bir an durdu ya maç ...kesin o pozisyona yağacaklar .

alakası yok penaltıyla temiz müdahele.

işte bu noktada şu hakemede laf edemiyorum - ikinci yarı net maç yönetti sayılır - rakibe olan kartların aksamasını hatırlamıyorum - hatta şu an maçıtaki golleri bile hayal mayal hatırlıyorum.

felaket sıyırdım bu maç.
İlk yarıdaki pozisyon da el o mantıkla. Verilmedi penaltımız diye ağlayalım.

daha önce defalarca yazdım ziyech sahada tekerlekli sandalyeyle oynasa yine mac aldırabilecek bir adam

Şu pas acayip klastı yaw. Mertens arkasında adam var sanıp açıyı ona göre ayarladı herhalde.

Tepki almamda sıkıntı yok ki bilmediğimden yazdığımı eklemiştim zaten. Her yıl bir kural degisiyor biz napalim rdas

Son 1-2 senede değişen kuralda şaşırmana bir şey demiyoruz zaten renktaşım, canım, ciğerim, dostum... 10 seneye yaklaşan kuralı öğrenin artık diyorum :) Futbol hayatınızda ciddi bir yer tutuyor belli ki. 10 sene de geriden gelmez ki insan bu kadar sıkça karşımıza çıkan kuralda. Her sene en az 3-4 tane oluyor bunun konuşulduğu pozisyon.

Hanemize 0 yazdığım bir maçtı 2-2 de yeniliriz dedim 3. Golü yeyince ben biliyorum bu işi dedim. sonra takım yani ne desem bravo bee

Winkin sarısı yok muydu ztn

Sami hoca niye kırmızıya itraz etmektr

kasımpatı hocası cok dogru konustu,gs bizden bu baskıyı presi beklemiyordu dede

benzerini copenhag hocasıda söylemisti

okan hocanın terimvari bazı inatlarını kırması lazım artık

30.dakikadan sonra tamam dedim bu maç puan kaybı, 1 puan üzmezdi beni. Çok çok ekstra galibiyet oldu.

Yalnız algı işine karşılık veremiyoruz yav, her yerde hakem muhabbeti. Belli ki yalıdan çok para akıyor bu işe.

Neyse şikecilerle Ali Sami Yen'de görüşeceğiz bakalım.

Hocalarını dinledim efendi adam özetle
1: Tam saha pres yaptık özellikle Mertense orta sahaya kadar pres yaptırdım
2: Devre arası ve maç sonunda fener için oynuyorsunuz dediler hoş değil biz öyle insanlar değiliz her maç tempolu oynuyoruz
3: Penaltı tamam ama neden kırmızı diye sordum 4. Hakem 18 dışında ya ondan dedi.Ama penaltı oldu dedim cevap vermedi kurallara hakim değiliz galiba
4: Takımımı tebrik ediyorum şanssız goller yedik çok iyi oynadık

En ufak hatada puan kaybında tamamen zeka ve mantık dışı yazılar ile taraftar olduğunu iddia edenler gerçekten sadece takım için değil sosyal hayat bakış açısı empati iletisim medeniyet vb başlıklar için de üzücü

Abi deplasmanda 3-2 geriye düştükten sonra hemen penaltı kazanıyorsun, aynı anda rakip de 10 kişi kalıyor. Ancak penaltı kaçıyor. O penaltının kaçması normalde takımı bitirir. Bugün olmayacak hissi yaratır. Bizde de yarattı. Çöktük resmen ama işte Icardi de böyle mistik bir adam 2dk geçmeden sanki penaltı gol olmuş gibi hava yaratan golü attı yine :D

kasımpatı hocası cok dogru konustu,gs bizden bu baskıyı presi beklemiyordu dede

benzerini copenhag hocasıda söylemisti

okan hocanın terimvari bazı inatlarını kırması lazım artık

Baya aklı başında adammış ben ilk defa izledim röportajı.

Baskı yediğimizde top çıkaramıyoruz doğru düzgün. Hep diyorum Apo ağır da olsa geriden top çıkarmada bizi çok rahatlatıyordu. Marcao hem ayağı iyi hem topla mesafe de katediyordu. Böyle baskı yapan takımların tam panzehiri.

Geri
Üst Alt