Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.502
- 9.163
- 1.813
Zaha girdikten sonra soldan da gelebilmeye başladık
Öncesinde sadece Barış üstünden gidebiliyorduk
Öncesinde sadece Barış üstünden gidebiliyorduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son golde topu kafayla indiren Vinisyus
Top direkten dönünce önünde adam varken sakin kalıp, gelişine vurmayıp, açı oluşturup kaleye bıraktı
Ama endişe etmeyin, 1-2 ay daha geçsin o da diğerleri gibi telaşlı vuruşlar yapmaya başlar
Kerem verdiği pas bile takımın ritmini bozuyor,
Zaha ölüsü bile kerem'e yedek olmaz kim ne derse desin!

Tşkler gsben kapattım
icardinin en azından çıkması lazımdı. size iyi seyirler kendime eziyet çektiremem
Ananasçıya ananasçı olduğunu söylemezsen gelip sana iftira atar. Hakedene hakettiği gibi davranacaksınstadyumlarda fetö propagandası yaptıran şahısa artık hakettigi cevaplar canlı yayında verilmeli
Spiker bahsetti, ben de hadi gorelim napmis dedim ama reji hic gostermedi. Tam bir yavsaklik.Sarı gören adam topu sinirli bi şekilde tribünlere atmış yani ikinci sarıdan atılmalıydı bein göstermedi bile

Şu adamın kötü futbolcu olduğunu ve tek sezonluk adam olduğunu kamuoyu hala anlamadı. Teknik seviyesi bukadar düşük futbolcu büyük takım futboluna uygun değildirKerem Akturkoglu bugun rezaletti, niye inatla 60. dakikaya kadar oyunda durdu? Inanilmaz. Yaptigi top kayiplari, verdigi paslar, attigi sutlar... Bir tane dogrusu yoktu bugun.
istediklerini yapsınlar, alayını tek başımıza hoplatırız.Maç gündüz oynandığı için fbliler kara gece algısını yapamadılar
![]()