⚽ SL 23/24 H:30 | Kasımpaşa 3-4 Galatasaray | MS | 17 Mart

belki de sezonun en kötü futbolunu oynayıp, son dakika sayısıyla 3 puanı kapıp, karşı tarafları delirttiğimiz müsabakadır. son viraja girilirken kötü oyun 3 puan bulunmaz nimettir.Bence bu maçla şampiyon olduk...
Her maç iyi oynayamazdık ama bu maç rezaletinde rezaletiydik orta saha otoban olmuştu stoper yoktu Berkan oynuyordu ama böylesi bir günde sonuç olarak 1 farkla kazanmak önemliydi muhtemelen sezonun kırılma maçı oldu.

Icardi yine yapacağını yapmıştı penaltı kaçırdığında ümitleri dibe indirmiş ardından attığı golle maçı kazanacağımızı düşündürmüştü.

Bu sene Icardi ne zaman penaltı kaçırsa 3 dakika sonra gol attı acayip bir challenge yaptı. :asd:

Icardi yine yapacağını yapmıştı penaltı kaçırdığın ümitleri dibe indirmiş ardından attığı golle maçı kazanacağımızı düşündürmüştü.

Bu sene Icardi ne zaman penaltı kaçırsa 3 dakika sonra gol attı acayip bir challenge yaptı. :asd:
Golü Sayilmayincada atıyor artik

son golde ne bağırmıştım be
Aşağı katta Fenerliler var, Paşa'nın üçüncü golde 1dk boyunca hayvan gibi tepinip böğürdüler. Son golde kapıyı açıp apartman boşluğuna doğru ben böğürdüm, maç biter bitmez de açtım son ses Aşkın Olayım dinlettim nefis bir gündü.

maçın kahramanı her ne kadar son golü atan vinicius olarak akıllara kazınsa da rakibe kırmızı yediren zaha da görünmez kahramanıdır

3-2 geri düşünce naneyi yedik demeyen yoktur heralde

Her maç iyi oynayamazdık ama bu maç rezaletinde rezaletiydik orta saha otoban olmuştu stoper yoktu Berkan oynuyordu ama böylesi bir günde sonuç olarak 1 farkla kazanmak önemliydi muhtemelen sezonun kırılma maçı oldu.
Muslera
Nelsson Berkan Köhn
Demirbay
Baris Tete Ziyech Zaha
Icardi Vinicius

3 sag kanat 1 sol kanat 2 forvetle maci bitirdik zaten
golü bulduktan sonra 10 kisiden gol bile yiyebilirdik, sag beksiz stopersiz ön liberosuz bitirdik

Berkan'in stoper oynadigi maclarda defans rezil rüsva oldu - Bandirma'dan 2, Rize'den 2, Kasimpasa'dan 3 gol yedik. Kaan hic dinlenme firsati bulamadan sakat sakat bitik vaziyette oynuyordu üstelik.

Geri
Üst Alt