SL 23/24 H:30 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 17 Mart

Eskiden örnekleri var. Lazlar ölümüne bastırır, FB bir kontratakla maçı alır.

Ama bu lavukların toplam üç derbisi var. Bizim bir kaldı.

Normalde benim beklentim yoktu bu maçtan ama Trabzon'un sakatları dönmüş, Fener de USG maçında iyi bir yorulursa, hakemler de yine bir taraflarından inanılmaz kararlar uydurmazlarsa (dünkü tepkinin üzerine artık bilmiyorum ne derece yüzsüzlerdir) en kötü berabere biter gibi.

Bayarslan neden bilmiyorum Trabzon düşmanı.bir hakem deniyor eğer böyle.bir atama olursa kadir.saglam benzeri birsey olur

Herkes beklenti içinde ama tam tersi yaşanabilir. Trabzon mutlak galibiyet stresi altında ezilebilir, rahat oynayamazlar. Trabzon'un fener nefreti için zaten sempati besliyorum onlara karşı, inşallah kazanırlar da kendileri üçüncülüğü garanti altına alırlar bizede bir rahat nefes aldırırlar.

Herkes beklenti içinde ama tam tersi yaşanabilir. Trabzon mutlak galibiyet stresi altında ezilebilir, rahat oynayamazlar. Trabzon'un fener nefreti için zaten sempati besliyorum onlara karşı, inşallah kazanırlar da kendileri üçüncülüğü garanti altına alırlar bizede bir rahat nefes aldırırlar.
Mutlak galibiyet stresi trabzonda degil fenerde olacak renkdas

trabzon ne zaman böyle gaza gelse sonuç hüsran oluyor normal oynasalar yeterdi zaten şimdi ezeceğiz darmadağın edeceğiz diye oynarlarsa fener istediği sonucu alır.

abdullah avcı realist ve sakin bir adam.

trabzonluların aksine haldır huldur oynayacak panik yapacak bir adam değil.

puan farkı 2 maça çıkacaktır diye düşünüyorum

Trabzon maca baya rahat baslayabilir. Uzerlerinde stres olmamali. Biz kazanirsak zaten fener o stresle kazanma baskisiyla mutlaka sacmalayacak. Kucuk takimlar degerlendiremiyor firsatlari ama trabzon degerlendirir.

fb deplasmanlarda anadolu takımı mantığı ile oynuyor. Rakip TS olduğundan daha da abartılı bir defansif anlayışla çıkacaktır sahaya. O yüzden atanın kazanacağı bir maç olur. Hakem son anlarda uydurma penaltı vermezde 0-0 biter bu maç.

fbnin bir şey oynadığı yok. İttirile kaktırıla buralara kadar geldiler. İşleri güçleri algı yaratmak. Trabzon’da da gerginlik yaratıp, ortalığı karıştırıp oradan çıkma peşindeler.

Trabzon’un bu sene ligi bitireceği yer ve seneye Avrupa’ya gidişi garanti.

O yüzden tek amaçları Fenerbahçe’ye çelmeyi takıp muazzam bir intikam almak.

Galibiyet şart değil. Beraberlik dahi FB’yi bitirir.

Geri
Üst Alt