bu t. örgütü, ts ve bizi deplasmanda sadece olaylar çıkarıp tahrik edip maçı yarıda bıraktırarak yenebilir.
bunu biliyorlar buna uğraşacaklardır
o yüzden ben iki sezondur hep diyorum ki, kesinlikle kaale almamak lazım. muhattap olmamak lazım. onlara verilecek en büyük ceza bu.
bak ben bunlara karşı alınan galibiyetten bile haz duymuyorum. 3-0 0-3 yendiğimiz maçların özetlerini bile açıp izleyesim gelmiyor.
o yüzden bunlara ne "salıncak" paylaşımı yapacaksın, ne resmi hesaplarda adlarını geçireceksin. şimdi fb ts'u yenerse aynı paylaşımı sana yaparsa ne olacak? boşu boşuna adamlara asist yapıyorsun.
futbol gücü ile yapılan rekabette böyle dokundurmalar yaparsın. bu adamlar futbol gücü ile yarışmıyorlar ki?
bunların maçlarında hata mı oldu, hakeme, federasyona, hakem komitesine medenice tepkini koy. bunlar ile muhattap olma, cevap verme.
hukuksuz bir şey mi yaptılar, ver savcılığa. uğraşma. laf dalaşına, açıklama dalaşına girme.
en çok yapmak istedikleri şeyler bunlar çünkü.
gerçekten bak keşke süper kupa finali oynanmasa ya. can-ı gönülden istiyorum. bir zaman makinesi ile geleceğe gidip 10-0 yeneceğimizi görsem bile o maç oynansın istemiyorum yahu.
hatta keşke ligde de bir 10 yıl falan gs ile fb karşılaşmasa. her iki tarafa da hükmen galibiyetler verilse. hatta mümkün olsa ligler 2'ye bölünse falan gs'ın ve fb'ın grubu ayrı olsa.
çünkü fb ile yapılan rekabet spor değil abi. ben spor seyretmek istiyorum.