SL 23/24 H:30 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 17 Mart

Trabzon’un bu sene ligi bitireceği yer ve seneye Avrupa’ya gidişi garanti.

O yüzden tek amaçları Fenerbahçe’ye çelmeyi takıp muazzam bir intikam almak.

Galibiyet şart değil. Beraberlik dahi FB’yi bitirir.
Önce biz Kasimpasayi yenelimde

Önce biz Kasimpasayi yenelimde

Renktaş beni az biraz biliyorsundur belki biraz pesimist bir tipim. Yorumlarımdan falan. Kötüyü görmeye yatkınım bu yüzden Barış Alper konusunda tartışmıştık.

Ama şunu söyleyeyim FB’yi yendiğimiz takdirde ligin geri kalanını 9’da 9 ile kapatacağız.

Galatasaray ligin geri kalanında yenilmez hatta kesinlikle berabere de kalmaz. Tüm rakiplere en az 3 atarak geçeceğiz. Bir kaza olursa FB maçında olur başka da ihtimal yok.

Rize maçından önce de söylüyordum bunu.

Renktaş beni az biraz biliyorsundur belki biraz pesimist bir tipim. Yorumlarımdan falan. Kötüyü görmeye yatkınım bu yüzden Barış Alper konusunda tartışmıştık.

Ama şunu söyleyeyim FB’yi yendiğimiz takdirde ligin geri kalanını 9’da 9 ile kapatacağız.

Galatasaray ligin geri kalanında yenilmez hatta kesinlikle berabere de kalmaz. Tüm rakiplere en az 3 atarak geçeceğiz. Bir kaza olursa FB maçında olur başka da ihtimal yok.

Rize maçından önce de söylüyordum bunu.
Barış alperle ne için tartıştık biz renkdas

Fenerin puan kaybetmesi yeterli değil, dövüle dövüle yenilmeliler

Trabzon maçından sonra çöküntüye girmeliler

Yoksa sadece puan kaybetmeleri manasız

Kaybettirmiyorlar da zaten
Ne farklı olacak ki adamlar zaten çökmusler rezil top oynuyorlar ki Hatay maçı hariç son 4-5 maç falan hepsi puan kaybı olmalıydı ama izin vermediler , şimdi fener 5 yese yarın ads maçında yine aynı senaryo olacak yani değişen bir şey olmayacak

Yeri gelmişken şunu söyleyeyim;

Bu yılki durum sadece Ali Koç’tan ibaret değil. Maalesef en büyük para babaları ve bu futbol endüstrisinin bu ülkedeki elemanları Gs Fb finali görmek, zenginliklerine zenginlik katmak istiyorlar.

Şartlar ne olursa olsun bunun sağlanması için herkes 4 koldan bunun için çabalıyor.

Türk televizyonlarının muhtemelen en büyük ratingine sahip olunacak. O yayında sadece 1 bant reklamdan bile milyon dolarlar kazanacaklar.

Kimler kimler işin içinde Allah bilir.

Hadi beyler ya lütfen yaparsanız siz yaparsanız anca haydi ya.12 puan fark olacakken 2 şuanda saplayin şunları yok edin ya

20240312_183303.webp

KULLANMA KULLANDIRTMA

Fener yarin basin toplantisi yapacakmış

Yarın kaos var. Bize laf çakmasın olmaz. Sonra otobusumuz kurşunlandi der, 3 temmuz olayı der ves ves.

Hatta kadir sağlam art niyetli hakem, puanlarımızi calacakti derse şaşırmayın.

bu maça trabzonspor'un her şeyden önce psikolojik olarak çok iyi hazırlanması gerekiyor. durduk yere tahriklere kapılıp, gerilmemesi gerekiyor.

bu açıdan iyi ki başlarında, fb camiasının ne olduğunu bilen ve pek de hazzetmeyen yerli bir hoca var.

şehrin de akıllı olması gerekiyor. fb'in elindeki tek koz, ortamı tahrik ederek bir şeyler elde etmek olacak. artık koskoca şehri mental olarak nasıl hazırlayacaklar, onu bilemiyorum.

sene başından beri yaşananlar ortada. türk futbol tarihinde böyle bir sezon daha yoktur muhtemelen. özellikle son 3 haftada olanlar ise inanılmaz.

rakip takımların "hakları yendikten" sonraki tavır ve açıklamaları,

bazı futbolcuların "hataları", bazı teknik direktörlerin "oyuncu seçimleri",

"usta kalem" denilen bazı basın mensuplarının aleni hak yemelerden sonra bile yaptıkları söylemler.

"çekmeyi saymazsak penaltı", "osayi kendini öyle atmak istemedi".

hiçbirini asla unutmayacağım.

göz göre göre haksızlık savunuldu bu ülkede. hem de defalarca.

ne idüğü belirsiz sosyal medya figürlerinden bahsetmiyorum bu arada, onları kim ciddiye alıyor ki zaten? bayağı bildiğin resmi mesleği gazetecilik olan, ciddi ciddi resmi kurumlarda çalışan insanlardan bahsediyorum. defalarca haksızlığı savundular. ne için? bir şampiyonluk için mi?

bunun şampiyonlukla ilgisi yok. bu iyiyle kötünün mücadelesi resmen.

bakın saha içinde verilen/verilmeyen penaltıları faulleri geçtim.

geçen hafta göz göre göre bir hakeme, bir kamu görevlisine, milyonların gözü önünde, hem de resmi yayıncı kuruluşun kamerasından "buradan çıkamazsın" dendi ve hiç de ceza alınmadı. bırakın cezayı, sevk bile edilmedi. bu bir tehtid değil midir? bunu sokakta birine desen suç. hiç olmazsa bir karakola götürüp ifadeni falan alırlar.

var müdahalesi ile penaltı verildi, penaltı mı değil mi tartışılır, monitöre gidilmedi diye kayıtlar açıklanmadı. var protokolü çiğnendi.

tüm bu gerçeklerin bilincinde maça hazırlanmalı trabzonspor.

bu arada sonuç ne olursa da olsun, fark da yeseler, fark da atsalar, benim nacizhane hakkım kendilerine helaldir.

bu t. örgütü, ts ve bizi deplasmanda sadece olaylar çıkarıp tahrik edip maçı yarıda bıraktırarak yenebilir.

bunu biliyorlar buna uğraşacaklardır

bu t. örgütü, ts ve bizi deplasmanda sadece olaylar çıkarıp tahrik edip maçı yarıda bıraktırarak yenebilir.

bunu biliyorlar buna uğraşacaklardır
o yüzden ben iki sezondur hep diyorum ki, kesinlikle kaale almamak lazım. muhattap olmamak lazım. onlara verilecek en büyük ceza bu.

bak ben bunlara karşı alınan galibiyetten bile haz duymuyorum. 3-0 0-3 yendiğimiz maçların özetlerini bile açıp izleyesim gelmiyor.

o yüzden bunlara ne "salıncak" paylaşımı yapacaksın, ne resmi hesaplarda adlarını geçireceksin. şimdi fb ts'u yenerse aynı paylaşımı sana yaparsa ne olacak? boşu boşuna adamlara asist yapıyorsun.

futbol gücü ile yapılan rekabette böyle dokundurmalar yaparsın. bu adamlar futbol gücü ile yarışmıyorlar ki?

bunların maçlarında hata mı oldu, hakeme, federasyona, hakem komitesine medenice tepkini koy. bunlar ile muhattap olma, cevap verme.

hukuksuz bir şey mi yaptılar, ver savcılığa. uğraşma. laf dalaşına, açıklama dalaşına girme.

en çok yapmak istedikleri şeyler bunlar çünkü.

gerçekten bak keşke süper kupa finali oynanmasa ya. can-ı gönülden istiyorum. bir zaman makinesi ile geleceğe gidip 10-0 yeneceğimizi görsem bile o maç oynansın istemiyorum yahu.

hatta keşke ligde de bir 10 yıl falan gs ile fb karşılaşmasa. her iki tarafa da hükmen galibiyetler verilse. hatta mümkün olsa ligler 2'ye bölünse falan gs'ın ve fb'ın grubu ayrı olsa.

çünkü fb ile yapılan rekabet spor değil abi. ben spor seyretmek istiyorum.

Beyaz eşyamı Arçelik ve Bekodan alıyorum
Akaryakıtımı Opetten alıyorum
Aracımı Fiat-Ford ikilisinin birinden alıyorum
Ketçap mayonez ve salçamı Tattan alıyorum
Makarnamı Pastavilladan alıyorum
Ev eşyalarımı Koçtaştan alıyorum
Paramı mevduata Yapı Krediye koyuyorum
Sütümü Sekten içiyorum

Ben Koç grubunu çok seviyorum

Geri
Üst Alt